Årets siste nybegynnerkurs – bli med og prøv en fantastisk sport!

Lørdag 5. og søndag 6. september er dagene for årets siste mulighet til å gjennomføre nybegynnerkurs (Veien-Til-Golf) i regi av Surnadal Golfklubb.

Her er vår «invitasjonsplakat» til kurset, med info om tidspunkt, påmelding osv.    Det er Tove Hilstad Garte og Geir Garte som er klubbens instruktører på nybegynnerkursene.

Du trenger ikke å tenke på utstyr (det får du låne av klubben).  Men du må ha med ledige klær og sko som er egnet for utendørs aktivitet noen timer, samt en matpakke.

Les mer om Veien-Til-Golf (VTG) her:   https://www.golfforbundet.no/spiller/spille-golf/veien-til-golf/

Målet med nybegynnerkurset Veien til Golf (VTG) er at du skal bli kjent med golf og finne deg til rette i miljøet.

Kurset vil gi deg praktisk innføring i hva spillet handler om og omfatter trening i grunnleggende teknikk, regler, sikkerhet og opptreden på banen. Du får også prøve å spille på banen for å oppleve golfen i sitt rette element. Etter kurset kan du melde deg inn i golfklubben og spille så mye du vil. Klubben har mange ulike tilbud for at du skal komme videre med både trening, spill og sosiale aktiviteter.

VTG er delt i 2 deler hvorav del 1 er e-læring og del 2 er et praktisk kurs i en golfklubb. Under finner du mer informasjon om e-læringskurset.

VTG e-læring er første steg på veien til å bli golfspiller.  E-læringskurset vil ta deg gjennom teorien til VTG, og er obligatorisk for alle nye golfspillere.

For å kunne ta e-læringskurset må du logge deg på Min idrett. Dette er idrettens felles medlemssystem, og alle som er medlem av idrettslag har allerede profil. Siden vi i golfen har vårt eget medlemsregister (Golfbox) må medlemmer i golfklubbene (og som ikke er medlem av andre idrettslag) selv opprette profil i Min idrett.

4 kommentarer om “Årets siste nybegynnerkurs – bli med og prøv en fantastisk sport!

Det er stengt for kommentarer.