Alle Nyheter

Viktor Hovland feirer påsken på Meisingset – og tar turen til Surnadal Golfpark skjærtorsdag!! (ja da, aprilspøk :-) )

Som noen av dere kanskje kjenner til har foreldrene til Viktor Hovland hytte på Meisingset i Tingvoll kommune.  Det er mange år siden Viktor har hatt anledning til å besøke hytta på Nordmøre – men nå i år klaffet det faktisk slik at det også gikk an å feire påskehelga sammen med «gamlingene».

Det har selvfølgelig vært en krevende operasjon å få organisert hytteoppholdet nå i disse koronatider, men Hovland er i hvert fall glad for at det til slutt lot seg gjøre.  Ikke minst for å få koblet ut noen dager i håp om finne tilbake den gode golfformen han viste tidligere i år.

Hovland kommer nå nesten direkte fra en ganske skuffende prestasjon i den 4-dagers World Golf Championships Matchplay-turneringen i Texas, og skal etter påske rett tilbake til The Masters på Augusta Golf Course i delstaten Georgia i USA, som som starter 8. april.

Viktor Hovland har som profesjonell golfspiller fått dispensasjon fra både FHI og Helsedirektoratet når det gjelder innreiserestriksjonene og karantenelengde.  Kommunelegen i Tingvoll har også vært involvert i prosessen.  Under oppholdet gjelder derfor de vanlige smitteverntiltakene akkurat på samme måte som oss andre.

Hovland på Meisingset er forsåvidt en liten sensasjon i seg selv.   Men for et par dager siden fikk vi en epost fra manageren til Hovland, som lurte på om det var mulig å komme innom Surnadal Golfpark (!) en tur i løpet av påskehelga – i utgangspunktet bare for å kikke litt på banen.  Naturligvis sa vi umiddelbart et rungende ja til dette.   Hovland hadde via noen bekjente hørt om hull 8 på Surnadal Golfpark, som blir betraktet som et av de aller vanskeligste par 4-hullene i hele regionen.   Hovland syntes også hull 1 så litt spennende ut på banekartet, og hadde også litt lyst til å prøve et par slag med driveren for å se om det var mulig nå greenen der.

I går kom bekreftelsen om at Hovland vil komme innom banen vår skjærtorsdag, trolig litt ut på ettermiddagen.  Hovland har ingen ting i mot å prate med oss når han kommer, men pga. smittevernreglene er det ikke ønskelig at det skal hope seg opp med massevis av folk samtidig mens han er der.   Det er nok grunn til å tro at mange vil møte han for å få autograf eller en liten golfprat, og ikke minst for å se han i aksjon hvis vi får lokket han til å ta noen prøveslag med driveren ute på banen.

Derfor må vi ha en slags køordning, der vi tildeler tider mer nøyaktig når vi vet når han kommer.   Send en SMS til mobil 91554069 for å melde din interesse.  På denne måten kan få vi organisert det slik at små grupper på maks 5-6 personer får møte Viktor samtidig.   Frist for å «booke tid» settes til kl 14.00, så vil det komme en bekreftelse med angivelse av tidspunkt innen 30 minutter.   

PS Alle må ha med seg munnbind og 2-meters regelen gjelder naturligvis.