Vi trenger flere spillere til SU-cup

Lørdag 17. og søndag 18. juni går årets «SU-cup» av stabelen, og det er nå på tide å melde seg på slik at vi vet med sikkerhet at vi har 12 spillere disponible.   SU-cup spilles som matchspill etter Ryder Cup-modellen, første dag individuelt og dag 2 parvis (foursome og fourball).

Surnadal GK vant den prestisjefylte turneringen mot våre venner i Sunndal GK i 2013, 2014 og 2015, mens 2016 sviktet vi dessverre (klarte ikke å stille lag).  Håper vi er klare til å gjenta tidligere prestasjoner også i 2017 🙂

I fjor klarte vi altså ikke å få med nok spillere, men dette kan ikke gjenta seg, med så mange aktive golfere i klubben må vi klare dette.    Hvis det ikke passer å bli med begge dagene, så er det helt greit å stille bare den ene dagen.  Meld deg på til Audun Moen Skei så snart som mulig, ved f.eks å sende en sms til nr 46812377.

Her er de påmeldte pr 04.06:

Lørdag 17. juni:   Jan Ove Bævre, Geir Garte, Nils Magne Røen, Terje Kvande, Ronny Edvardsen,  Tove H. Garte og Geir Berntsen

Søndag 18. juni:  Jan Ove Bævre, Knut Haugen, Geir Garte, Anders Fridtjof Røen, Nils Magne Røen, Ronny Edvardsen, Tove H. Garte, Siri Vaagland og Geir Berntsen.

Dvs. at vi p.t. mangler 6 spillere lørdag og 4 spillere søndag.