Vi minnes Svein Forberg

Det var med sjokk og vemod vi fredag kveld fikk melding om at Svein Forberg hadde gått bort.  Brått og helt uventet for oss alle i golfklubben.

Så sent som påskeaften deltok Svein i turneringen «Påske-scramble», og 2. påskedag la han ned en stor arbeidsinnsats i dugnad på golfbanen.   Det er vanskelig å forstå at han ikke lenger vil være blant oss i miljøet ved golfbrakka.

Han var en positiv kar med godt humør, som alltid stilte opp når han hadde anledning, om det var noe som foregikk på golfbanen.  Ellers kan nevnes «Intersport Cup», som var en turnering Svein stod bak, i dette tilfellet som klubbens samarbeidspartner hos turneringssponsor Intersport / Olaf Moen eftf. AS.   Svein Forberg har også en periode bak seg som sekretær i styret for Surnadal Golfklubb, en jobb han gjorde på en utmerket måte.  Svein var både flittig og nøyaktig i sitt arbeid, om det var i sekretærjobben eller på dugnaden ved golfbanen.

Vi lyser fred over Svein Forberg sitt minne.

En siste hilsen fra dine venner i Surnadal Golfklubb

Dette bildet av Svein ble tatt under dugnaden på banen 2. påskedag.