Vi minnes Snorre

Som de aller fleste i golfklubben helt sikkert har hørt omkom unggutten Snorre Larsen i en fallulykke under en jakttur i Lofoten sist fredag.  Snorre ble bare 22 år.   En ufattelig trist melding for oss alle – og vanskelig å beskrive med ord.

Snorre var en ivrig idretts- og friluftsmann, der både fotball og jakt var blant de viktigste interessene.  Men han var også en dyktig golfer, og benyttet ofte ledige dager i sommerferiene for en tur på golfbanen sammen med venner.

Så sent som 14. juli i år deltok Snorre i lagturneringen POWER-Golf, sammen med kompisene Erik Nes Aune og Andreas Dalsegg Sæter, under det kreative lagnavnet «Three Kings with the Big Swings».   Glade og trivelige gutter som hadde det kjekt sammen både på golfbanen og ellers i livet.

Og i fjor sommer var Snorre med på vinnerlaget i den lokale kvalifiseringsturneringen i Nordea Pairs sammen med Erik Nes Aune, og fikk dermed spille i regionfinalen på banen til Stiklestad GK i Verdal senere på sommeren.

Vi kommer til savne Snorre på Surnadal Golfpark, og lyser fred over hans minne.

På bildet ser vi Snorre Larsen til venstre, sammen med Erik Nes Aune med sine vinnerpremier fra den lokale Nordea Pairs-turneringen 5. juni 2016.