Vi gratulerer Tingvoll GK med 9-hullsbane!

Søndag 23. juni var Surnadal GK representert både på og utenfor banen, da våre venner i Tingvoll GK inviterte til åpningsturnering i forbindelse med at klubben har utvidet fra 6 hull til 9 hull (med ekstra utslag som gir muligheter til to ulike sløyfer).   Surnadal Golfklubb gratulerer Tingvoll Golfklubb med baneåpningen !   Vi hadde også med blomsterhilsen som tidligere styreleder Geir Garte overleverte på vegne av Surnadal GK.

Tingvoll GK sin golfbane ligger nydelig til ved sjøkanten på Øydegard i Straumsnes.  Dette er en kompakt par 62-bane, der et begrenset areal er utnyttet optimalt.   De fleste av hullene er relativt korte, og det kreves presisjon på hvert eneste slag.

Det var 32 deltakere fra mange forskjellige klubber på startlista i dagens turnering, og vi stilte med Geir Berntsen, Tove Garte og Geir Garte.  Ut fra resultatene å bedømme var nok banen litt ukjent for alle våre representanter.  Ingen av våre hevdet seg i toppskiktet på resultatlista    Iflg. rapportene var det en artig bane å spille på, så det kan absolutt anbefales å ta en tur utover i løpet av sommeren.

Her er resultatliste fra turneringen.   (alle våre deltakere stilte i klasse A, dvs. handicap lavere enn 15).

Geir Garte overrekker blomsterhilsen på vegne av Surnadal GK.

Flott par samlet for fotosession etter premieutdelingen (Tove med premie for beste damespiller).  Men fotograf Geir Garte poengterte at begge hadde dårligere score enn han 🙂

Folksomt ved klubbhuset på Øydegard golfbane på åpningsdagen

Snorklipping og tale ved ordfører hører selvfølgelig med på golfbaneåpning

Og da blir det gjerne marsipankake med kommunevåpen på 🙂