Venneturneringen ble storsuksess – frister til gjentakelse

Surnadal GK inviterte lørdag til såkalt «venneturnering», der konseptet var at to erfarne golfere skulle invitere en venn som ikke har vært med på golfturnering før.   Responsen på opplegget var kjempebra, og hele 31 spillere stilte til start i glimrende golfvær – dvs. god temperatur, lettskyet og delvis sol.   Turneringen ble en suksess, med god deltakelse og god stemning, og opplegget frister dermed til gjentakelse ved senere anledninger.   Klubben håper dette vil motivere enda flere til å være med på turneringer framover.

Det ble spilt scramble, dvs. at spillerne spilte på «beste ball» i laget på hvert slag fra start til mål.    Selv om resultatene ikke var hovedfokus denne gang, så må likevel nevnes vinnerlaget «Dagrun & co» (Dagrun Dyrnes Stromberg, Reinhard Wichmann og Jan Terje Moen) som spilte 18 hull på 64 slag !     Meget sterkt 🙂

Her er komplett resultatliste:   http://surnadal-golfklubb.no/turneringer-2016/#/competition/1958712/results

Her er de tre beste lagene samlet etter premieutdelingen.   Bak fra venstre Geir Garte, Anders Fridtjof Røen, Reinhard Wichmann, Dagrun Dyrnes Stromberg og Jan Terje Moen.   Foran fra venstre Anders Hamnes Høvik, Marit Sveen Kvande, Elisabeth Mo, Hallvard Kvande og Sturla Solheim.

Her er laget «Emil & gammelkaran».    Emil Nes hadde med seg bestefar Jan Ove Bævre og Palmar Brennskag.   Laget nådde ikke helt opp denne gang, men gjengen var godt fornøyd med dagen og spillet etter målgang.

Baard Løfaldli tok nybegynnerkurset så sent som forrige helg, og debuterte i dag i sin aller første golfturneringen.  Han fikk virkelig smaken på golfen i løpet av dagen – og vi vil nok helt sikkert møte Baard på banen ofte i tiden som kommer.

Her er «Norwegian Golf Ladies».   Kristin Hilstad Garte jobber til daglig som crew i Norwegian Airlines (og dermed lagnavnet), spilte sammen med Laila Eriksen Østbø og mor Tove Hilstad Garte.