Vel gjennomført vårdugnad – og banen er åpen for spill!

Søndag 9. april var det vårdugnad på golfbanen, og vi fikk gjort det aller meste av det som banekomiteen hadde planlagt.  Alle greener og bunkere ble raket, kvister mv. ryddet fra fairwayene, det store klubbteltet ble montert osv.

Ca 15 av klubbens medlemmer deltok på dugnaden, og gjorde en super innsats.   Det er allerede tørt og fint på banen, og selv om greenene fortsatt har hull etter høstens vintervedlikehold (hullpipelufting), så ble banen offisielt åpnet for spill etter dugnaden.   Etter helga skal greenene dresses og resåes, slik at det vil ta noen uker før forholdene er perfekte – men det er absolutt helt greie spilleforhold.

Rekordtidlig åpning !   Finn fram golfbagen folkens 🙂

Klubbpresident Oddvar Væge (for anledningen ulastelig antrukket i svart dress….) markerte åpningen av sesongen 2017 med å sette i flagget på greenen.