Alle Nyheter

Utendørsgolf helt til jul på Surnadal Golfpark :-)

Søndag 20. desember har det vært 10-12 varmegrader og nydelig vær – og flere har latt seg friste til å restarte golfsesongen igjen.

Bjørn Schei (fotograf) og Trygve Talgø er blant de som har spilt på banen i dag – der vi har fått tilsendt et bilde fra hull 7 – med en solfylt Strengen i bakgrunnen.

2020 har vært et merkelig år på mange måter – og nå blir det også året med den rekordlange golfsesongen 🙂    Det er et par måneder siden banen ble stengt offisielt – og det ble hullpipeluftet, lagt kvister på greenene osv – men ivrige spillere / dugnadsarbeidere har etablert vintergreenene og dermed kunne sesongen forlenges.   Det har vært fint vær på senhøsten noen ganger før også – men denne førjulsvinteren slår alle rekorder.  Og trolig blir det ei stund til vi får spille golf nesten helt til jul på Surnadal Golfpark!?

Vi tillater oss også til å «stjele» det fine bildet som Allan Troelsen har knipset (og lagt ut på sin facebook-profil), fra greenen på hull 8 under sin førjulsrunde i dag.    Hvem kan tro at dette er tatt 20. desember !!???