Hjortescramble lørdag 3. oktober. Fullbooket med 52 (!) på startstreken :-) Startliste er nå publisert

Lørdag 3. oktober spiller vi den tradisjonelle parturneringen Hjortescramble !

Dette er en uhøytidelig og artig turnering – der det sosiale og trivselen på golfbanen er aller mest i fokus.  Men likevel er det nok litt prestisje å vinne denne «viktige» turneringen 🙂

Som vanlig håper vi å få tak i hjortekjøtt som premier til vinnerparet.   Og ellers god premiering til de 4-5 beste parene.

Her finner du startlista:

Det spilles som turneringsnavnet tilsier «scramble», dvs. at paret spiller på sin innbyrdes beste ball for hvert slag til den ene ballen er i hullet.  Laget noterer en felles score.   Scramble par spilles med 50% handicap.   Alle spillere må ha registrert minst 5 utslag på de 18 hullene (texas scramble).

Dersom det blir likt i poeng når det gjelder førsteplassen blir det omspill på puttinggreenen like etter innkomst.

Tittelforsvarere er duoen Rune Nikolaisen / John Gammelsæter fra Sunndal GK, som har gjort det godt i Hjortescramble i flere år.  Rune og John vant både i 2017 og 2019.   En annen «ekvipasje» som har forsvynt seg på premiebordet i Hjortescramble er Tove og Geir Garte, som bl.a. kan vise til seier både i 2016 og 2018.

Jaktlaget til Pipelife felte en hjort i skogen i nærheten av golfbanen under Hjortescramble for 2 år siden, og satte dermed en ekstra spiss på turneringen.    Vi har også flere ganger sett hjort som har vært inne på banen like før vi startet turneringen.   Så turneringsnavnet har flere ganger levd opp til innholdet – og har vist at det har sin bakgrunn 🙂