Alle Nyheter

Trivelig golfdag i Kristiansund

Det var hele 48 spillere på startstreken da Kristiansund og omegn GK inviterte til «Surnadal Sparebank Jubileumsturnering» lørdag 16. september.  Surnadal GK var også godt representert, med våre 8 deltakere.

Dette var en stableford-turnering, der spillerne var delt i klasser under/over 20 i handicap.  Det var dessverre ingen av våre som hevdet seg i toppen av resultatlistene denne gang.  Nærmest var Oddvar Væge (9. plass / 32 poeng) og Knut Haugen (10. plass / 31 poeng).   Vi får trøste oss med at begge «longest drive»-premiene (Stian Kooyman og Siri Vaagland) ble med hjem til Surnadal 🙂

Her er alle resultatene (velg klasse i menyen øverst til høyre):
http://www.golfbox.no/app_livescoring/tour/?language=1044#/competition/1223065/leaderboard/1315271

Kristiansund Golfpark er en relativt krevende (og smal) bane, som er litt uvant for oss som spiller mest på Mo der vi har godt med plass rundt oss.  Og rapportene etter målgang tyder på at det nå ligger en del surnadals-baller ute i skogen etter runden 🙂  Men alle hadde en hadde en kjempefin golfdag i godt selskap på Kristiansund Golfpark.   Vi vil absolutt anbefale en tur til denne banen, og ikke minst bli med på turneringer ved senere anledninger.

Her er hele delegasjonen fra Surnadal GK samlet før utslag:   Fra venstre Oddvar Væge, Laila Eriksen Østbø, Allan Troelsen, Siri Vaagland, Jan Ove Bævre, Arthur Melling, Stian Kooyman og Knut Haugen.

 

Til tross for mye regn de siste dagene var det ganske fine spilleforhold.  Her er det Laila Eriksen Østbø som spiller seg framover på banens eneste par5 (hull 3), med ferga Seivika-Tømmervåg i bakgrunnen.