Tre spillere delte seieren i «Københavner»

Fredag 21. juni inviterte vi til MidtsommerGolf, og 15 spillere stilte til start i vår aller første turnering med spilleformen «Københavner».    Turneringen ble en relativt våt opplevelse for deltakerne, men det var likevel god stemning til tross for regnvær.  Etter innkomst var det premieutdeling og en uformell sosial sammenkomst i klubbhuset.

«Københavner» spilles med tre spillere i hver gruppe, der de spiller match mot hverandre.  Gruppene settes opp ved å dele spillerne etter handicap, slik at alle spiller mot noen på cirka sitt eget nivå.   Det konkurreres om 6 matchpoeng på hvert hull og det noteres kun brutto score.  Vinner av hullet får 4 poeng og andreplass får 2 poeng, mens 3. plass får 0 poeng. Hvis to spillere deler førsteplassen på hullet blir det 3 poeng på hver, og hvis to deler sisteplassen blir det 1 poeng på hver – mens vinner fortsatt får 4 poeng.  Og hvis alle spillere lik score blir det 2 poeng på alle tre spillerne.   Altså alltid 6 poeng som skal utdeles på hvert hull.

Her er komplett resultatliste:   Københavner resultatliste 21062019

Her er fornøyde premievinnere i MidtsommerGolf.