Tove og Stian i teten etter dag 1

Etter første dag av klubbmesterskapet har Tove Hilstad Garte og Stian Kooyman tatt teten, med henholdsvis 78 og 75 slag.   Begge har dermed innfridd favorittstemplet så langt.  Men avgjørelsen faller ikke før søndag ettermiddag, og mye kan selvfølgelig skje i golf.

Tove har henholdsvis 12 og 22 slag til gode på Dagrun Dyrnes Stromberg og Laila Eriksen Østbø i dameklassen og har dermed et forsprang som det blir meget vanskelig å ta igjen.

I herreklassen er litt mer spenning, der Stian Kooyman med sine 75 slag ligger 3 slag foran Stig Talgø og deretter Arne O. Sæter på tredjeplass har 80 slag etter første dag.  Men Geir Garte (84 slag), Allan Troelsen (86 slag) og Geir Berntsen (86 slag) også kan spille seg opp til en plassering i tetskiktet (men ligger trolig litt for langt bak for å komme helt opp til tetplassen).

Her finner du alle resultatene:

Hvis Stian (bildet nedenfor) spiller opp i mot det han normalt er god for så er det nok ingen som klarer å ta fra han mesterskapspokalen denne gang.

Men i golf er som kjent ingenting avgjort før siste slag er slått.  Så hvis Stig Talgø og Arne O. Sæter fortsetter sitt gode spill også søndag kan det bli spennende.   Geir G, Allan og Geir B (som alle var blant favorittene på forhånd) må trolig satse på en knallrunde søndag for å spille seg inn på seierspallen.

Det hører med til historien at store deler av klubbmesterskapet ble spilt i regnvær, og slett ikke de beste forholdene for å spille god golf.   Med både regnvær og handicapnivået tatt betraktning har nok spesielt Stig Talgø og Arne O. Sæter prestert meget sterkt på første spilledag.

Den som ønsker å få med seg avslutningen av klubbmesterskapet kan ta turen til Surnadal Golfpark ca kl 14.30 og utover ettermiddagen søndag.  Da avgjøres det hele 🙂    Og pokalene deles ut rett etter at alle spillerne har kommet inn.