Tove og Stian ble årets klubbmestere !

Tove Hilstad Garte og Stian Kooyman ble klubbmestere 2017 (best for damer og herrer uavhengig av klasse) i Surnadal Golfklubb, med henholdsvis 158 og 152 slag.

I løpet av helga har det vært mange timer regn, og det var en meget våt fornøyelse å spille årets klubbmesterskap.  Banen var klissvåt – og spilleforholdene var naturlignok ikke de beste.  Dette tatt i betraktning er det meget sterke prestasjoner å spille 36 hull på 158 og 152 slag !  Dette er for øvrig tidenes beste vinnerresultater i klubbmesterskapet i Surnadal Golfklubb.

I klassen damer senior tok Dagrun Dyrnes Stromberg 2. plassen med 179 slag og Laila Eriksen Østbø på 3. plass med 211 slag.    I herreklassen ble Arne O. Sæter nr 2 med 163 slag og Allan Troelsen nr 3 med 164 slag.

Geir Berntsen ble klubbmester i klassen senior menn med 166 slag.  Her kom Stig Talgø (172 slag) og Geir Garte (175 slag) på de neste plassene.

Dessverre var det ingen deltakere i juniorklassene.  Og heller ingen i klasse damer (under 50 år).  Vi får håpe dette blir bedre neste år !

Her finner du samtlige resultater:

Her ser vi alle som kom på «seirerspallen» i årets klubbmesterskap.  Vi gratulerer med velfortjente pokaler !

Ingen tvil om hvem har den største pokalen i familien Garte 🙂