Tove og Oddvar spilte best i vind og regn

Det var krevende værforhold under årets 8. runde av Intersport Cup, med vekselvis sterk vind, kraftig regnvær og noen solstråler innimellom.   Og en fin regnbue ned mot fairwayen på hull 1  🙂

Men spillet var likevel bra, spesielt Tove Hilstad Garte imponerte med hele 19 poeng (38 slag brutto)  – og Oddvar Væge spilte også på sitt eget par og fikk 18 poeng.   Meget sterkt med kveldens værforhold.

Her er resultatene fra Intersport Cup runde 8.

Tove Hilstad Garte styrket dermed sin ledelse sammenlagt, mens Oddvar Væge i kveld passerte Reinhard Wichmann med ett fattig poeng og ligger nå bare 23 poeng bak ledende Terje Kvande.   Ingen av de to sistnevnte deltok i kveldens runde.  Dvs. full spenning i herreklassen før siste runde onsdag 25. september.

Her er sammenlagt resultater order-of-merit i Intersport Cup 2019:
Herrer
Damer

Intersport Cup – som går over 9 runder (derav de 6 beste blir tellende) i løpet av sesongen – arrangeres i samarbeid med en av klubbens sponsorer Intersport – Olaf Moen eftf. AS.

Tove Hilstad Garte slår ut på hull 1