Tove og Geir feiret 2 x 60 år !

Sist helg var det to meget sentrale personer i golfklubben som feiret stort jubileum, og hjemmeside-redaksjonen gjør et aldri så lite unntak og lager en gebursdagssak 🙂   Tro det eller ei, Tove og Geir Garte har fylt 60 år !

Begge to har lagt ned en formidabel innsats for Surnadal GK i mange mange år.   Tove og Geir har vært med som  kursinstruktører, styremedlemmer, dugnadsarbeidere på banen, miljøskapere og turdeltakere nesten helt fra starten i golfklubbens historie – og er å betrakte som viktige «kontinuitetsbærere» i klubben.  Geir var også styreleder i klubben en periode, mens Tove sitter i styret pr i dag.   Og ikke minst er begge to ivrige og dyktige spillere som er ofte å treffe på Surnadal Golfpark !

Både Tove og Geir har i løpet av vinteren og våren hatt hver sine 60-årsdager, og lørdag kveld var det klart for feiring sammen med familie, slekt og venner i Fjøset på Hamnes.    Surnadal GK gratulerer til begge jubilantene !