Alle Nyheter

Tove og Erlend sikret sammenlagtseirene i Intersport Cup

Tirsdag 29. august ble siste serierunde i Interport Cup avviklet.   Det er i løpet av sesongen spilt 9 runder, derav de 6 beste rundene som teller i sammendraget.

I kvinneklassen var det avgjort allerede før siste runde at Tove Hilstad Garte kom til å vinne sammenlagt, mens det var spenning i herreklassen.   Men Erlend Steinshamn (bildet) holdt roen og sikret seg 85 order-of-merit-poeng i siste runde – og tok dermed sammenlagtseieren med god margin foran Reinhard Wichmann og Einar Grønnes.

Her er sammenlagt resultater for kvinner og menn.        Til sammen har 5 kvinner og 26 menn deltatt i årets Intersport Cup.

Vi takker både turneringssponsor og deltakerne for årets Intersport Cup, og gratulerer Tove og Erlend med hver sin sammenlagtseier !

I siste runde var det imidlertid den unge og ferske golferen Lasse Vaseng Hansen (bildet nedenfor) som tok seieren i herreklassen.  Dette er selvfølgelig litt ekstra artig fordi det er hans opphav som eier og driver turneringssponsoren Intersport Olaf Moen eftf AS, så da var det rett og rimelig at han i første forsøk toppet resultatlista i Intersport Cup  🙂     Lasse startet med golf for noen få uker siden, og har nå startet med nedskriving av handicapet sitt allerede.

Her er resultatene fra runde 9 i Intersport Cup.

 

Etter avslutningsrunden var det premieutdeling med premier sponset av Intersport.    Fra venstre Lasse Vaseng Hansen (vinner runde 9), Jo Kvande Hansen og foran Mia Vaseng Hansen (begge fra sponsor Intersport Olaf Moen eftf AS), Tove Hilstad Garte (vinner sammenlagt), Einar Grønnes (nr 3 sammenlagt), Erlend Steinshamn (vinner sammenlagt) og Reinhard Wichmann (nr 2 sammenlagt).

 

 

Her er rundevinner Lasse Vaseng Hansen i aksjon (bildet tatt under søndagens klubbmesterskap).