Tove og Allan suverene klubbmestere !

Det var ingen tvil om hvem som var klubbens beste spillere da vi spilte årets klubbmesterskap lørdag 25. og søndag 26. august.    Tove Hilstad Garte hadde til sammen 163 slag, og vant dameklassen hele 18 slag foran Dagrun Dyrnes Stromberg og Randi Moe Sæter.  Dagrun tok andreplassen med minst mulig margin, pga. bedre score enn Randi på avslutningsdagen.

Allan Troelsen la grunnlaget for seieren med sin fantastiske runde på 70 slag lørdag, og fortsatte med 77 slag søndag.   Med totalscore på 147 slag var det ingen som var ingen i nærheten av å true klubbmesterskapet.  Stian Kooyman var nest best med 163 slag.   I klasse herrer senior (dvs. over 50 år) var Arne O. Sæter og Stig Talgø på plassene bak Allan Troelsen, begge med 170 slag.  Arne tok andreplassen pga. bedre resultat søndag.

Siri Vaagland vant dameklassen (under 50 år) med 200 slag, mens turneringsdebutant Lasse Vaseng Hansen vant klassen herre junior med 119 slag.  Juniorklassene spiller kun 18 hull.

Her finner du alle resultater i Golfbox.    (velg klasse i menyen øverst til høyre).

Her er årets beste spillere i Surnadal Golfklubb – uavhengig av klasse.    (flere bilder kommer utover kvelden)

Her de beste i hver klasse under årets klubbmesterskap.  Fra venstre Lasse Vaseng Hansen, Randi Moe Sæter, Siri Vaagland, Dagrun Dyrnes Stromberg, Arne O. Sæter, Tove Hilstad Garte, Allan Troelsen, Stian Kooyman og Stig Talgø.

Allan Troelsen spilte et fantastisk klubbmesterskap i helga.  Med bare 147 slag var han rett og slett uslåelig – ingen var i nærheten av å gi han reell kamp om pokalen.

15-åringen Lasse Vaseng Hansen viste god svingteknikk og fine takter i klubbmesterskapet – og vi håper han blir å se mye på golfbanen framover.   Ballen havnet på greenen med dette flotte utslaget på hull 7 – og med litt mer trening med putteren blir det garantert «par» neste gang 🙂

Tove Hilstad Garte (i midten) er klubbens klart beste damespiller, og vant årets klubbmesterskap på suveren måte.   Dette var for øvrig Tove sitt 12. klubbmesterskap siden klubben hadde sitt første klubbmesterskap i 2004, og den 8. seieren på rad !

Det var derimot mer spenning om andreplassen.  Randi Moe Sæter (til venstre) ledet etter dag 1, men Dagrun Dyrnes Stromberg (som her putter på hull 6) kom sterkt søndag og vant pokalen for 2. plass.