Tove klart best i «Søndags-mulligan»

Tove Hilstad Garte spilte klart best av alle, og vant «Søndags-mulligan» med sine 69 slag brutto.  På andreplass kom Bjørn Schei med 72 slag, mens trioen Anders Fridtjof Røen, Odd Sæther og Einar Grønnes delte 3. plassen med 75 slag.

Alle spillerne hadde anledning til å spille mulligan gjennom hele runden, med antall slag tilsvarende den enkelte spillers spillehandicap.   Spillerne måtte underveis ta beslutninger fortløpende for å planlegge bruken av mulligan-slagene.   Dermed er resultatene til en viss grad justert for spillernes handicap, til tross for at selve tellingen av slag er på brutto.

Her er resultatliste for Søndags-mulligan 11. august 2019

Øyvind Svinvik gjorde i dag (turnerings-)comeback etter noen års opphold fra golfsporten.  Her forbereder han utslaget på hull 1, men tar seg tid til å se opp fra ballen…  Om det var til ære for fotografen, eller om det var for å fortelle at han helst ikke ønsket noen fotografering – det skal være uvisst 🙂

Unggutten Narve Madaus debuterte som turneringsspiller i Søndags-mulligan, og viste gode takter med god teknikk og mange gode slag.

Her er det Arnstein Hilstad Garte som slår et fint andreslag på hull 1, sikret seg boogie.

Randi Moe Sæter med fin svingteknikk på utslaget hull 1.

Det var også noen som gjorde seg fortjent til en aldri så liten «birdiedram».
Her er Heid som kan feire sin birdie på hull 2.  Og på hull 3 var det Bjørn og Øyvind sin tur 🙂