Tove Hilstad Garte og Stian Kooyman årets klubbmestere i Surnadal Golfklubb! :-)

Både Tove Hilstad Garte og Stian Kooyman beholdt ledelsen fra lørdagens runde, og sikret seg hver sitt klubbmesterskap med henholdsvis 160 og 142 slag i løpet av 2 x 18 slag i løpet av helga.

Det stilte 28 spillere til start i årets klubbmesterskap, noe som klubbledelsen sier seg godt fornøyd med – selv om det var flere aktuelle spillere som ikke hadde anledning til å delta.   Det var godt spillevær og fine baneforhold,  spesielt siste del av søndagens runde ble spilt i fint sommervær.

Tove Hilstad Garte spilte helt jevnt med 80 slag begge dager, mens Stian Kooyman spilte på 70 slag lørdag og 72 slag søndag.  Med 142 slag totalt satte Stian ny rekord :-).     Og Tove tok sitt 15. klubbmesterskap !!!!

Gratulerer til både Tove og Stian !!

Fotografer:        Knut Haugen og Heid Snekvik

Stian Kooyman fikk imidlertid hardest kamp av Marius Kvande (12 år), som hengte med til siste slutt – og noterte seg for en score på 146 slag.  Altså en 12-åring i lederflighten sammen med 3 voksne karer – som alle har hevdet seg i teten av klubbmesterskapet i mange år.  Men Marius holdt roen og spilte fantastisk god golf gjennom hele helga. Fantastisk prestasjon av unggutten!

På de neste plassene kom Allan Troelsen (155 slag), Geir Garte (157 slag), Bjørn Schei (159 slag) og Torstein Snekvik (163 slag).

I dameklassen kom Siri Vaagland på andreplass med 171 slag.

Her finner du alle resultatene fra klubbmesterskapet for 2021 i Surnadal Golfklubb.

Det var virkelig artig å følge med spillet til lederflightene søndag ettermiddag, både via livescorene på skjermen i klubbhuset – og ikke minst selve spillet på nært hold.  De beste spillerne viste golf på høyt nivå, og vinnerscoren til Stian Kooyman (142 slag på 36 hull) er ny rekord for klubbmesterskapet i Surnadal Golfklubb.

I klubbmesterskapet er det flere klasser avhengig av alder / kjønn, og derfor langt flere som får premier enn de to «virkelige» klubbmestrene.   Fra venstre Jens Settemsdal (nr 2 Herrer stableford), Erling Svinvik (nr 1 Herrer stableford), Terje Kvande (nr 1 Herrer veteran +65), Marius Kvande (nr 1 Herrer junior – og nest beste score totalt), Geir Garte (nr 2 Herrer senior), Laila Eriksen Østbø (nr 1 Damer veteran +65), Tove Hilstad Garte (nr 1 Damer senior og Klubbmester), Stian Kooyman (nr 1 Herrer og Klubbmester), Torstein Snekvik (nr 2 Herrer), Bjørn Schei (nr 3 Herrer senior), Hallvard Kvande (nr 2 Herrer veteran +65) og Allan Troelsen (nr 1 Herrer senior).

Her er premiebordet før utdeling.

Det var også innlagt en stablefordklasse for både damer og herrer.   Tove Hilstad Garte og unggutten Erling Svinvik (16 år) vant. Erling fikk hele 91 poeng i løpet av helga og vant herreklassen soleklart, foran Jens Settemsdal og Stian Kooyman.

Her er de 4 beste herrespillerne på hull 16.   Geir Garte putter, mens medspillerne/konkurrentene Allan Troelsen, Marius Kvande og Stian Kooyman følger spent med.   Siste del av klubbmesterskapet ble spilt i strålende sol og god sommertemperatur.  Og som vi ser bak var det en god del publikum som fulgte med avslutningen av klubbmesterskapet.

Og her er gjengen kommet til hull 18, der Allan Troelsen putter.  Klubbmester Stian Kooyman forbereder sin parputt, mens Geir Garte og Marius Kvande følger med i bakgrunnen.

Tove Hilstad Garte spilte som vanlig jevnt og godt, og noterte seg for 80 slag begge dager.  160 slag totalt holdt til et nytt klubbmesterskap med god margin, nærmere bestemt 11 slag mindre enn Siri Vaagland på 2. plass.

Tove Hilstad Garte mottar her sin 15. klubbmesterskapspokal.  Utrolig imponerende!

Marius Kvande får her sin velfortjente pokal av styreleder Hallvard Kvande for 1. plassen i «Herrer junior».    Enda mer imponerende er naturligvis 2. plassen for herrer totalt sett, uavhengig av aldersklasse.

Her er de fire beste spillerne i klasse «Herrer veteran +65», fra venstre Hallvard Kvande, Nils Magne Røen, Jens Settemsdal og vinneren Terje Kvande.

Siri Vaagland ble nr 2 i kvinneklassen, 11 slag etter vinneren Tove Hilstad Garte.   Laila Eriksen Østbø (til høyre) vant klassen «Damer veteran +65».

Unggutten Erling Svinvik (16) spilte kjempegodt hele helga, og vant stablefordklassen i suveren stil – og handicapet fikk et betydelig jafs nedover.   Erling fikk hele 91 poeng på 36 hull !   Her sammen med Knut Bergli og Geir Forbregd.

Bjørn Schei gjennomførte et sterkt klubbmesterskap, og endte på 3. plass i klassen «Herrer senior» og 4. plass totalt.  Magnus Snekvik og Torstein Snekvik følger med når Bjørn slår inn mot greenen på hull 13.

Magnus Snekvik spilte et solid klubbmesterskap, og noterte seg for 164 slag i løpet av helga.   «Flaggbærer» er Jørn Einar Bjørnaas.

Her står en gjeng og venter på at fairwayen skal bli klar på hull 6.   Fra venstre Tor Helge Taagvold, Øyvind Svinvik og Arthur Melling.

Torstein Snekvik (til venstre) spilte en god runde søndag, og vant den prestisjetunge familie-konkurransen mot far Magnus med knappest mulig margin (163 vs 164 slag).  Her sammen med dagens medspillere Bjørn Schei og Jørn Einar Bjørnaas.

Her er turneringsleder/webredaktør Knut Haugen som forsøker seg på en langputt på hull 16.  Forøvrig en særdeles dårlig putt, og medspillerne Tor Helge Taagvold og Arthur Melling virker også (naturlig nok) relativt uinteressert 🙂