Tour Nord-Irland

En hyggelig gjeng reiste på en liten pre-season golf ferie i Nord Irland.

IMG_0789

Her står gjengen og venter på leiebilen skal komme

(Fra venstre: Tove Garte, Odd Sæter, Arne Sæhter og Geir Berntsen)

IMG_0790

Her er det ingen kjære mor i 12-14 ms vind. En skikkelig utfordring på Links bane.

IMG_0791

Her søker Arne, Stig og Emil ly til æren for fotografen. (Bilde er tatt helt ute ved havet på KirkisTown Golfklubb)

En fantastisk bane og utrolig trivelige folk.

IMG_0792

Litt snøbyger var også på sin plass, da bar det seg på en tur på det nye Titanic museet i Belfast. Et utrolig flott byggverk og fascinerende historie.

IMG_0793

Ny dag og nå på besøk hos Rory McIlroy  sin hjemklubb. Hollywood Golfclub i Belfast.

Resultatet etter 5 runder: Geir Berntsen leder foran Garte og Arne Sæther

IMG_0794

3 dyktige golfere 🙂

IMG_0795

Her fra Seapoint en times kjøretur nord for Dublin. Nydelig linksbane, og kan virkelig anbefales.

Reven ønsker å hjelpe til å lete etter ballen.

IMG_0796

Turnering i Omagh, Tove er i storform og knuser gutta etter noen svake startdager.

Tove vant klassen damegjest på Omagh Golfklubbs herreturnering med 36 poeng. Kanon bra Tove 🙂

Bilder: Geir Petter Garte