Alle Nyheter

Tor Helge Taagvold med 49 poeng (!) i Surnadal Sparebank (Away) Challenge

Tor Helge Taagvold fra Meldal (medlem i Surnadal GK) vant herreklassen i den tradisjonelle bortebaneturneringen på Byneset som arrangeres av vår samarbeidspartner Surnadal Sparebank.  Med en poengsum på 49 (!) var det ingen som var i nærheten av Taagvold, selv om både Christer Moen og Ronny Edvardsen også hadde meget sterke resultater (henholdsvis 43 og 40).    Siri Vaagland var eneste deltaker i dameklassen, men Siri spilte også en meget sterk runde med hele 39 poeng (101 slag) – og tok et velfortjent napp i vandrepokalen.  For øvrig hennes andre napp i vandrepokalen, og Siri hadde også longest drive !

Ronny Edvardsen vant slagkonkurransen for herrene med sine 83 slag, foran Allan Troelsen og Christer Moen, begge med 87 slag.

Her finner du alle resultater fra Surnadal Sparebank (Away) Challenge.
http://www.golfbox.no/app_livescoring/tour/?language=1044#/competition/1096764/results

Det var 14 deltakere i årets utgave av Surnadal Sparebank (Away) Challenge.  Det var nydelig golfvær og flotte spilleforhold på Byneset.

 

Her er de beste fra turneringen samlet på ett brett etter premieutdelingen.  Fra venstre Sturla Solheim (nearest the pin), Tor Helge Taagvold (vinner stableford herrer), Siri Vaagland (vinner stableford og beste bruttoscore damer, og i tillegg longest drive !), Ronny Edvardsen (nr 3 stableford og beste bruttoscore herrer) og Christer Moen (nr 2 stableford herrer).

 

Turneringsarrangør Allan Troelsen forbereder her sitt utslag på hull 6, mens medspillerne Arthur Melling, Trygve Talgø og Oddvar Væge venter på tur.

 

 

Og her er det turneringsvinner Tor Helge Taagvold som er klar til sitt første slag på hull 1.

 

Nydelig vær med god temperatur og helt vindstille på Byneset i dag.  Her er det Arne O. Sæter som slår inn mot greenen på hull 14.   Sturla Solheim venter i bakgrunnen.

 

Anders Fridtjof Røen og Hallvard Kvande var så heldig å få spille sammen med foreldrene til banerekordholderen på Byneset nord.   Jeanette Marita Engzelius, som spilte banen (fra blå tee) på 64 slag under NM i 2010, er nå profesjonell golfspiller i USA.

 

Følgende spillere har napp i vandrepokalene  som ble satt opp av Surnadal Sparebank i forbindelse med den første turneringen i 2014:

Damer:
2014:  Siri Vaagland
2015:  Dagrun Dyrnes Stromberg
2016:   ingen deltakere
2017:   Siri Vaagland

Herrer:
2014:   Stian Kooyman
2015:   Arne O. Sæter
2016:   Knut Haugen
2017:   Tor Helge Taagvold