«Team Austigard» vant Hjortescramble 2020 :-)

«Team Austigard» med Brit Røsand og Allan Troelsen spilte meget god golf og vant årets Hjortescramble med 45 poeng.  «Gartes» med Arnstein Hilstad Garte og Geir Garte tok 2. plassen med 43 poeng, mens «Eagleputts» med Andreas Rødsand og Trond Kr. Grødal fra Kristiansund og Omegn GK tok 3. plassen med 42 poeng.

Her er Team Austigard og Eagleputts etter vel gjennomført turnering.

Her er finner du alle alle resultatene:

Her er alle de 8 beste (og premierte) lagene samlet på «seierspallen» etter årets Hjortescramble.  Fra venstre Brynjar Blakstad (nr 8), Tor Helge Taagvold (nr 8 / longest drive hull 6 tee 39), Lars Nes (nr 4), Rune Nikolaisen (nr 4), Geir Garte (nr 2), Arnstein Hilstad Garte (nr 2), Allan Troelsen (nr 1), Brit Røsand (nr 1), Andreas Rødsand (nr 3), Trond Kr. Grødal (nr 3 / nearest the pin hull 2), Maja Bjørnaas (nr 6), Jørn Einar Bjørnaas (nr 6), Heid Snekvik (nr 7), Magnus Snekvik (nr 7), og foran Marius Kvande (nr 5 / longest drive hull 6 tee 33) og Terje Kvande (nr 5).

Tilsammen deltok hele 26 par.

Hele 52 deltakere stilte til start i årets Hjortescramble, med spillere fra golfklubbene i Kristiansund, Sunndal, Byneset, Stjørdal og Surnadal.  Utrolig kjekt med så mange deltakere fra andre golfklubber.

Vi har aldri hatt så mange deltakere i en turnering på Surnadal Golfpark noen gang før, og den tradisjonelle og populære turneringen var fullbooket 14 dager før turneringsdato.

Hjortescramble er en parturnering, der de to spillerne spiller hver sin ball, og velger den beste ballen, dropper den andre ved samme sted, og spiller videre med to baller derfra til den ligger i hullet.  Med andre ord en «snill» turneringsform, som mange liker godt.

På forhånd var vi som turneringsarrangører litt spent på om banen ville tåle så mange spillere med tanke på spillehastighet og sikkerhet, men dette gikk utmerket uten nevneverdig problemer underveis. Erfaringen er nok at banen kan tåle opp i mot 60 deltakere ved senere anledninger.

Med godt humør og tålmodighet blant spillerne, gode baneforhold og godt spillevær lå det til rette til for en flott turnering – og vi kan absolutt si det ble en vellykket dag.

Surnadal Golfklubb vil også takke Kiwi Surnadal for sponsing av hel kasse med bananer og Johansen Bakeri som ga oss en svært god pris på  påsmurte baguetter som spillerne fikk utdelt før start (inkl. i turneringsavgiften).  I løpet av en 18-hulls golfrunde på ca 9-10 km og full konsentrasjon i ca 4 timer er det viktig med energipåfyll underveis.

Styreleder Hallvard Kvande takket på vegne av Surnadal Golfklubb for årets golfsesong og ønsket spillerne lykke til før start.

I tillegg til de 52 påmeldte deltakerne var det også 3 helt ferske spillere med som «lærlinger» på tre av lagene.  Pål Johan Svanem, Håkon Svanem og Geir Forbregd bidro alle godt på sine lag, og fikk en smak på hvordan golfturneringer foregår – og fikk forhåpentligvis lyst til å være med på flere turneringer neste sesong.

Turneringsdebutant Håkon Svanem viser fin svingteknikk.

Maja Bjørnaas hadde en ekstra grunn til å juble i dag – vi gratulerer Maja med 62-årsdagen og en velfortjent og sterk 6. plass i Hjortescramble 2020 🙂

Her er det Pål Myhre fra Stjørdal GK som slår ut på hull 6, mens Anders Fridtjof Røen, Sturla Solheim og Malin Røen følger med.

Laget «Deerhunters» med John Gammelsæter og Joachim Neerland spilte jevnt bra, men nådde ikke opp til premieplass.   Her er det Joachim som slår ut på hull 5, mens lagkompis John og Torstein Snekvik ser etter ballen.

Denne kvartetten gjorde sine saker veldig bra i årets Hjortescramble.  Fra venstre Brynjar Blakstad, Arnstein Hilstad Garte, Tor Helge Taagvold og Geir Garte.   «Tampeisanj» endte på 8. plass, mens «Gartes» tok en meget sterk 2. plass.

«Team Fredde» med Lars Nes og Rune Nikolaisen fra Sunndal GK spilte også en sterk turnering, og endte på 4. plass.  Rune har (sammen med flere forskjellige lagkamerater) hevdet seg godt i Hjortescramble i flere sesonger – og også denne gang.    Magnus Snekvik (og fru Heid) i laget «Ekte par» endte på en meget respektabel 7. plass.    Magnus slår her ut på hull 9.

Her er det «Sputnik» med Nils Magne Røen / Palmar Brennskag og «Tvedt/Sanden» med Kristian Tvedt (som putter) og Terje Sanden som avslutter sin runde på hull 9.

Reinhard Wichmann, Egil Nedal, Dagrun Dyrnes Stromberg og Halstein Kvande venter på å få slå videre inn mot greenen på hull 6.

Team Chablid 🙂 i aksjon på hull 7.  Tor Oterhals putter mens Siri Vaagland følger spent med.   Medspillerne Jens Nervik og Tom Erik Kvande i bakgrunnen.

Lars Nes slår seg pent opp fra bunkeren på hull 3.

Finn Backer fra Kristiansund og Omegn GK har flere ganger deltatt i turneringer på Surnadal Golfpark.  Denne gang kjørte han båt innover til småbåthavna i Stangvika, og el-sparkesykkel derfra til Surnadal Golfpark.   Kreativ og fornuftig transportløsning 🙂