«tapperne» vant Eika Open :-) – nå oppdatert med flere bilder

Det var duoen Geir Berntsen og Odd Sæther (for anledningen skjult bak lagnavnet «tapperne») som stakk av med seieren i Eika Open lørdag 15. juni.   Og «Snekvik junior & senior», dvs. Torstein og Magnus Snekvik, tok 2. plassen hårfint bak vinnerlaget.  Begge disse lagene hadde 43 poeng, men «tapperne» vant pga. lavere handicap.   Siste premierte lag var «Alltid optimister før start :-)», med Ronny Edvardsen og Knut Haugen, som endte på 3. plass med 42 poeng.

Her er fullstendig resultatliste fra Eika Open 2019:

Kjell Øyen tok premien for «nearest the pin», mens Laila Eriksen Østbø og Ronny Edvardsen hadde «longest drive».

Eika Open er en sponsorturnering som arrangeres av Surnadal Sparebank i samarbeid med golfklubben.  Her er f.v. adm. banksjef Allan Troelsen, sammen med spillerne på to beste lagene, Torstein Snekvik, Magnus Snekvik, Geir Berntsen og Odd Sæther.

Surnadal Golfklubb vil takke Surnadal Sparebank med Allan i spissen for denne årlige turneringen.

Det var denne gang 20 deltakere til start, kanskje noe mindre enn vi hadde håpet på forhånd.  Vi som deltok fikk ihvertfall en fantastisk dag på golfbanen, med flotte baneforhold og supert vær.

Før start var det som vanlig en kort samling med informasjon om turneringen spilleform osv.

Tre av deltakerne i Eika Open tok nybegynnerkurset tidligere i denne sesongen, og det er kjempepositivt at de forsøker seg på turneringsspill.   Her er det Torstein Snekvik som viser flott teknikk på hull 16 – der han for øvrig noterte seg for 3 slag og par !   Meget sterkt 🙂

Emil Nes og Jan Terje Moen var de to andre nybegynnerne som deltok i Eika Open.  Begge to debuterte i 18-hulls turnering i dag.   Begge to spiller vanligvis på klubbhandicap, men måtte i dag konkurrere med 90% av hcp 36 og ble dermed «straffet» ekstra på resultatlista.  På bildet ser vi Emil Nes som gjør seg klar til utslag på hull 9.

Denne gjengen var rimelig fornøyd med denne samlingen av baller på hull 15.   Med til sammen BARE 10 slag hadde vi alle 4 ballene våre samlet på greenen.  Spesielt imponerende at nybegynner Torstein Snekvik lå på greenen med bare 2 slag (330 meter i motbakke!).   Ronny Edvardsen var også inne på 2 slag, og klarte birdie her – og det er også både sterkt og sjelden kost.   Magnus Snekvik sikret seg et fint par etter en nydelig putt, mens fotografens ball ligger i forgrunnen på 3 slag – men endte opp med en (litt sur) boogie…..

Her er det «Beginners will be the winners» og «PMax Ladies» som er ferdig med sin 18-hulls runde – med ca 10 km. gange i løpet av ca 4 timer.  Fra venstre Heid Snekvik, Emil Nes, Jan Terje Moen og Tove Hilstad Garte.

Etter turneringsslutt var det premieutdeling, der hovedsponsor Surnadal Sparebank ved Allan Troelsen disket opp med fine premier til de tre første parene på resultatlista.