Taagvold / Kooyman vant knepent foran Kvande / Kvande

Det var jevnt helt til målstreken i parturneringen «Himmelspretten», der duoen Tor Helge Taagvold og Stian Kooyman til slutt snek seg foran turneringsdebutantene (far og sønn) Tom Erik Kvande og Marius Kvande.  Begge parene endte på sterke 45 stablefordpoeng, men Taagvold / Kooyman kom foran pga lavere handicap.   Vinnerparet noterte seg forøvrig for hele 7 birdier, og bare 65 slag totalt på runden.  På 3. plass kom Brit Røsand og Allan Troelsen med sine 42 poeng.

Her finner du komplett resultatliste:  http://surnadal-golfklubb.no/turneringer/#/competition/2409470/results

Stian Kooyman og Tove Hilstad Garte hadde lengste utslag på hull 18, og fikk sine velfortjente «longest drive»-premier.  Geir Garte var nærmest hullet på hull 5 og tok dermed premien for «nearest the pin».

Det var hele 40 deltakere i Himmelspretten, som ble spilt i fine forhold og nydelig golfvær på Surnadal Golfpark.

7 av de 20 deltakerparene ble premiert, bak fra venstre Halstein Kvande, Håkon Sæther, Stian Kooyman, Tor Helge Taagvold, Marius Kvande, Tom Erik Kvande, Geir Garte, Tove Hilstad Garte, Magnus Snekvik og Heid Snekvik.  Foran fra venstre Egil Nedal, Helge Wiig, Allan Troelsen og Brit Johanne Røsand.

Familien Snekvik stilte fulltallig i «Himmelspretten», med seniorlaget Snekvik oldstars og ungdommene på laget Snekvik youngstars.   De eldste viste best takter i dag, og endte på en fin 4. plass med solide 40 poeng.  Her putter Magnus på hull 7….

Det ble bom (forsvant ballen utenfor billedkanten eller?), og da er det lov å dra litt forsiktig på smilebåndet ja Torstein 🙂 🙂

Jens Settemsdal (til venstre) spilte sammen med tre generasjoner Kvande.  Bestefar Terje er en av dem som spiller aller mest på Surnadal Golfpark, mens Tom Erik og Marius er ferske golfspillere – og begge debuterte i dag i turneringsspill.   Og da slo de like godt til med en knallsterk 2. plass !!

Her er eldstemann Kjell Øyen (80) og  yngstemann Marius Kvande (11) i «Himmelspretten».    Kjell har de siste 15-20 årene vært en av klubbens aller dyktigste golfspillere, men i dag var Marius som imponerte aller mest 🙂

Det skal ihvertfall ikke stå på antrekket……  men resultatene for disse to herrene stod ikke akkurat i stil med de flotte rosa piqueskjortene.   Fra venstre Knut Haugen og Ronny Edvardsen.

Vi var alle enige om at dette vært en fin dag og en trivelig golfrunde, men Ronny Edvardsen / Knut Haugen og Maja Bjørnaas / Jørn Einar Bjørnaas var nok ikke helt fornøyd med resultatene i Himmelspretten.

Det er mange spillere i klubben som har faste tradisjoner og opplegg med golfturer utenlands.  Som f.eks. denne gjengen som skulle ha vært i Irland på golftur i disse dager.  Men som alle de andre ble selvfølgelig dette reisefølget også «korona-fast» på hjemmebane.    Så dermed ble det en «irsk trøsteturnering» over 2 x 18 hull i dag, der andre runde var sammen med de andre i Himmelspretten.   Første runde var allerede kl 0800 torsdag morgen, og mellom rundene var det matpause med inntak av irsk mat og drikke….    Fra venstre Geir Berntsen, Bjørn Schei, Håkon Sæther, Stig Talgø, Helge Wiig og Odd Sæther.