Alle NyheterGolfnytt

Surnadalinger på golftur i Irland

I disse dager er 8 av våre medlemmer på golftur. Vi har fått noen bilder fra gjengen, som ser ut til å trives på de irske linksbanene. Nå er gjengen på tur hjem – og vi har fått de siste bildene samt sammenlagtresultatene fra turens golfrunder.

Det rapporteres fra Irland at sammenlagtkonkurransen er over etter en flott runde på Castle Hume.  Start allerede kl 07.15 – dette for å rekke en ekstrarunde på Faldobanen Castle Rock like i nærheten.  Golfpresident Garte vant konkurransen på siste spilledag mandag 2. mai.   Og her er sammenlagtresultatene (sum plass-siffer):
1. Gjermund Grimsmo (20)
2. Geir Garte (24)
3. Bjørn Schei (27)
4. Odd Sæther (30)
5. Kjell Øyen (32)
6. Emil Naterstad (34)
7. Egil Andresen (37)
8. Stig Talgø (39)

På bildet nedenfor ser vi hele gjengen samlet på ett brett.  Bak fra venstre Gjermund Grimsmo, Kjell Øyen, Geir Garte, Bjørn Schei.  Foran fra venstre Odd Sæther, Egil Andresen, Emil Naterstad og Stig Talgø.
Lagbilde_600pxl

Stor turnering Omagh OPEN i dag (30. april).  Odd Sæther vår bestemann, her sammen med romkamerat Kjell Øyen.  På bilde nr 2 nedenfor ser vi Gjermund Grimsmo (hcp 4,4) slår ut, og ballen til alles overraskelse havner midt i elva.. Bjørn og Stig følger med….
Irland_bilde5
Hele gjengen skal delta i «LUKKET TURNERING» kun for medlemmer i Omagh Golf Club (!) i morgen 1. mai.  Her blir vi tatt godt vare på !!
Irland_bilde6

Sightsseing nord for Port Rush.  Bratte klipper hvor selv surnadalinger kan bli imponert.
Irland_bilde7

Fra ekstrarunden på Omagh Golf club fredag 29. april.  Guttene ser ut til å beundre den fine blomstringa på baneområdet.
Irland_bilde4

Her ser vi halvparten av gjengen før de går ut på runden ved den fine linksbanen Portrush, ca en time nordøst for Dublin, på en av de første dagen på Irlandsturen.   Fra venstre Emil Naterstad, Egil Andresen, Odd Sæther og Gjermund Grimsmo.
Irland_bilde1
Fra venstre Egil Andresen, Emil Naterstad og Bjørn Schei.  Her på linksbanen Seapoint.  Det rapporteres at de hadde stort sett kontroll på hvor ballen havnet…..
Irland_bilde2

Mens noen tok en ekstra runde på banen prioriterte andre mat og drikke. Etter en irsk golfrunde smaker det godt med en guinness…   Fra venstre Stig Talgø, Emil Naterstad og Kjell Øyen.

Sistemann i reisefølget er golfpresident (og for anledningen fotograf) Geir Garte.
Irland_bilde3