«Surnadal Sparebank Open» – i Surnadal og Kristiansund – husk påmelding !

Årets nyvinning på turneringsfronten er en 2-dagers turnering i samarbeide mellom  Surnadal Sparebank, Surnadal Golfklubb og Kristiansund og Omegn Golfklubb.

Turneringen spilles lørdag 8. september kl. 11.00 på Surnadal Golfpark og søndag 9. september kl. 11.00 på Kristiansund Golfpark.
Kristiansund og omegn GK har satt opp turneringen i Golfbox, og du finner turneringsinfo og påmelding her.

Surnadal Sparebank er hovedsponsor for både Surnadal Golfklubb og Kristiansund og Omegn Golfklubb og ønsker å motivere til økt samarbeide mellom klubbene samt økt rekruttering til golfen i vår region. Det blir premiering begge dager i alle klasser og sammenlagt netto stableford.  Samt premiering sammenlagt for beste spiller brutto damer og herrer.

Styret og turneringskomiteen i Surnadal GK håper alle våre spillere setter denne helga høyt på prioriteringslista, og blir med på denne turneringen.   Skal vi forvente at gjestespillere fra andre klubber skal komme til vår bane, må vi selvfølgelig også av og til ta turen bort for å spille på andre klubbers baner – denne gang på den fine golfbanen i Kristiansund (i Byskogen, like ved fergeleiet i Seivika).  Samtidig er dette et meget prisverdig initiativ av klubbenes hovedsponsor Surnadal Sparebank som vi setter stor pris på.

Skal vi i Surnadal Golfklubb bestemme oss på å vinne den uhøytidelige konkurransen mellom klubbene om å stille med flest deltakere totalt ??  🙂

Her er noen bilder fra Kristiansund Golfpark.