Surnadal Sparebank Jubileumsturnering – i Kristiansund 16. september

Surnadal Sparebank er som kjent også hovedsponsor for Kristiansund og omegn GK, og i forbindelse med at banken i år feirer 175års-jubileum arrangeres jubiluemsturnering i Kristiansund lørdag 16. september.

Våre venner i Kristiansund har ofte vært dyktig til å delta på våre turneringer, og nå er det vår tur til å besøke dem.   Og når i tillegg «vår egen» bank står bak arrangementet er absolutt på sin plass at vi tar med golfbagen til Kristiansund denne dagen. Flere fra Surnadal GK er påmeldt allerede, men det er plass til noen til ennå.   Bli med du også !

Her finner du info om turneringen og link til påmelding i Golfbox:

Mer om klubben her:   www.kristiansund-golfklubb.no

Kristiansund og omegn GK har en spennende skogsbane ikke langt unna fergeleiet i Seivika.