Surnadal Sparebank Challenge

Tirsdag 30. mai er det duket for første runde av Surnadal Sparebank Challenge. Dette er en årlig turnering som Surnadal sparebank setter opp og står for. Dette er også en gratis turnering for alle som er medlemmer i Surnadal Golfklubb! Det er meldt om fint vær også så ikke nøl med å meld deg på!

Informasjon om turneringsformen:

Spilleform: Eclectic Slagspillturnering over to eller flere runder. For hvert hull noteres fortløpende det beste resultatet. Det beste resultatet på hvert enkelt hull gir til slutt konkurransens samlede resultat. Dette er en spilleform for alle handikap klasser, hver runde blir registrert, men det beste resultatet på hullet blir tellende.

Det skal spilles 6 slike runder ila golfsesongen, påmelding kan du gjøre via linken her: Klikk her for påmelding

Vi ses på Surnadal Golfpark 30 mai klokka 17.00!