Surnadal Open 2016

Lørdag 18/06 ble det spilt Surnadal Open på Kvanne. Det var gledelig å se at det var kommet tilreisende til Golfparken. De kom reisende fra Kristiansund & Omegn GK, Tingvoll GK og Sunndal GK. Det var totalt 18 påmeldte, noe som kanskje ikke er til å skryte av. Vi håper at det blir flere som ønsker å delta på turneringene frem over.

IMG_0998
Været var ikke mye til å skryte av på Mo på lørdag. Her ser vi første gruppe slå ut. (Randi Irene Moe Sæter, Brit Schei og Arthur Melling) Og Knut som ivrig fotograf på høyre side av bilde 🙂

Brit schei
Brit Schei gjorde en meget god innsats på golfbanen, med 36 poeng i Kvinner klasse 2. Her ser vi hun slå ut på hull 1. (Foto:Knut Haugen)

Leif Gunnar
Her ser vi Leif Gunnar Kvarsvik fra Kristiansund & Omegn Golfklubb slå ut fra hull 1.

Odd Sæther
Odd Sæther fikk et kanon utslag på hull 1. «Se og lær» fikk vi selvfølgelig høre etterpå 🙂

Ole Gammelsæter
Fra Sunndal Golfklubb hadde John Gammelsæter funnet veien til Surnadal Golfpark, her på utslag 1.

Ole Kvarvåg
Ole Kårvåg fra Kristiansund og Omegn Golfklubb har her slått ut en fin drive på hull 1.

Det ble spilt med hele 5 forskjellige klasser på lørdag;

Menn Klasse 1: +8,0 – 21,9 HCP – 9 Deltakere

Kvinne Klasse 1: +8,0 – 21,9 HCP – 2 Deltakere

Menn Klasse 2: 22,0 – 36,0 HCP – 3 Deltakere

Kvinne Klasse 2: 22,0 – 36,0 HCP – 3 Deltakere