Alle NyheterGolfnytt

Surnadal med klar seier i SU-cup 2015

Hjemmelaget var klart best i de individuelle matchene på dag 2, og vant SU-cup 2015 etter at det stod uavgjort etter første spilledag.

Etter dag 1 lørdag stod det helt likt etter at Sunndal GK åpnet best og ledet med 4 poeng etter 9 hull fourball, mens hjemmelaget utlignet ledelsen i 9 hull foursome senere på dagen.

Søndag var det individuelle matcher, og da var vertskapet nådeløst og sikret en klar hjemmeseier.  Hjemmelagets 14 spillere sørget for 10,5 poeng, mens Sunndal GK sitt ble stående med 3,5 poeng.   Dvs. at Surnadal vant 10 av de 14 matchene, mens 1 endte likt og Sunndal vant 3 matcher.

Surnadal stilte med følgende lag i SU-cup:

Lørdag:  Stian Kooyman, Allan Troelsen, Geir Berntsen, Odd Sæther, Stig Talgø, Oddvar Væge, Jan Ove Bævre, Siri Vaagland, Dagrun Dyrnes Stromberg, Arne O. Sæter, Tove H. Garte, Geir Garte, Nils Magne Røen og Anders Fridtjof Røen.
Søndag:  Stian Kooyman, Allan Troelsen, Geir Berntsen, Kristian Skansen Ansnes, Geir Garte, Tove H. Garte, Dagrun Dyrnes Stromberg, Knut Haugen, Arne O. Sæter, Ronny Edvardsen, Hallvard Kvande, Laila Eriksen Østbø, Nils Magne Røen og Anders Fridtjof Røen

Sunndal GK vant pokalen i 2012 (det første året SU-cup ble arrangert), mens Surnadal GK har vunnet i årene 2013, 2014 (på bortebane) og i 2015.

Rune Nikolaisen, styreleder i Sunndal GK, gratulerer Hallvard Kvande med seieren, og Surnadal GK får dermed beholde den store vandrepokalen nok en sesong.

IMG_0603

Her er de fleste av spillerne fra begge klubber samlet etter søndagens turnering.

IMG_7530

Stian Kooyman spilte som vanlig på et høyt nivå, og var en av hjemmelagets spillere som bidro sterkest til at Surnadal GK vant helgens «ryder cup» mot Sunndal GK.  Stian får dermed æren for å passe på SUcup-pokalen til neste sesong.

IMG_2880(1)