Kanskje Surnadal Golfpark blir «18-hulls bane»?

I høst har det vært jobbet litt med planer for å utvikle Surnadal Golfpark videre, slik at det kan bli varierende utslag fra «første 9» og «siste 9».   Dette er tenkt gjort på samme måte som en del av de andre golfbanene i regionen, som for eksempel Oppdal, Rauma, Kristiansund og Molde.

Det legges opp til å lage ett nytt utslagssted på alle hull, slik at det blir dobbelt sett med både røde og gule teesteder (en kombinert) der vi skifter mellom kort og langt på annenhvert hull.  På denne måten vil banen oppleves mer variert, og forhåpentligvis mer spennende for å både gjestespillere og klubbens egne.

I første omgang blir det ryddet litt skog på noen hull, og etter hvert laget nye utslagssteder.  Og til slutt skal banen reslopes som 18-hulls bane.  Men prosjektet blir nok ikke ferdigstilt før i 2020, dvs. at kommende sesong blir det bare uoffisiell testing av noen av de nye utslagsstedene.

Nedenfor ser du bilde av forslaget til nytt banekart, og du kan også laste det ned som pdf-fil om du heller ha forstørret utgave.  Kart_A3_1-2000_Hull_1-9_med-avstander_29112018