Stor turneringsaktivitet i ukene som kommer

Den kommende måneden er det mange muligheter for den ønsker å spille turneringer.  Her finner du en oversikt:

Tirsdag 30. mai:     1. runde i Surnadal Sparebank Challenge (eclectic seriespill, 6 runder)
Lørdag 3. juni:         Pink Cup (parspill scramble, til inntekt for kreftforeningen)
Onsdag 7. juni:        4. runde av Intersport Cup (seriespill, netto slag, order-of-merit)
Lørdag 10. juni:       Eika Open (parspill, fourball).  Samarbeid med Surnadal Sparebank
Tirsdag 13. juni:       2. runde i Surnadal Sparebank Challenge
Lørdag 17. juni:        Dag 1 i SU-Cup  (matchspill mot Sunndal GK, på Sunndalsøra)
Søndag 18. juni:       Dag 2 i SU-Cup
Onsdag 21. juni:       5. runde av Intersport Cup
Tirsdag 27. juni:       3. runde i Surnadal Sparebank Challenge

Påmelding gjøres i Golfbox for alle turneringene, med unntak av SU-Cup der du må sende sms til Audun Moen Skei på mobil 46812377 så snart som mulig.  Vi kan gjerne stille med forskjellige spillere lørdag og søndag, så hvis du kan delta bare en av dagene så er det altså helt greit.  Vi trenger 12 spillere begge dagene.

Sentral sponsor for turneringene framover er Surnadal Sparebank