«Stjernejakt» på golfbanen i dag

Norges Golfforbund har utviklet et nytt lekbetont aktivitetsopplegg for å gi barn en smak på golf på en artig måte, uten at det får for «kursaktig» preg.    Opplegget har fått navnet «Stjernejakt», og Jens Nervik er den i klubben vår som har fått informasjon / opplæring til å være aktivitetsleder.

Golfforbundet har også laget en informasjonsfolder som beskriver Stjernejakt.  (arrangørveiledning)

Onsdag 24. juli samlet Jens en gruppe med 6 unge golfere på banen, som fikk prøve seg på opplegget.   Dette ser lovende ut, og gir motivasjon til å forsøke dette flere ganger i løpet av sommeren.

Deltakerne får utdelt hver sin «medalje», der de får lime på stjerner (klistremerker) i forskjellige valører etterhvert som de fullfører runden med forskjellige avstander