Stian best etter første spilledag

Stian Kooyman leder herreklassen etter første spilledag i klubbmesterskapet, med sine 75 slag.   Men i klasse «herrer senior» er det flere harde konkurrenter som henger på noen slag bak Stian.    Geir Garte leder seniorklassen med 77 slag, med Odd Sæter 2 slag bak.

I klassen «damer senior» leder Tove Hilstad Garte (82 slag), med Dagrun Dyrnes Stromberg 4 slag bak. Dvs. at det er spenning i begge seniorklassen før søndagens runde.

Her er alle resultatene fra første spilledag;

Dessverre var det ingen juniorer med i årets klubbmesterskap, og det er også skuffende deltakelse i både «herrer» (under 55 år) og «damer» (under 50 år).  Men bra deltakelse i seniorklassene.

Masse flotte pokaler å kjempe om i klubbmesterskapet !

DSC_5234

Her putter Stian Kooyman på hull 6, mens hans to harde konkurrenter Kjell Øyen (til venstre) og Geir Garte følger spent med.

DSC_5254

Tove Hilstad Garte ligger i tet opp bakken på hull 7, og det gjør hun også på resultatlista etter dag 1 i klubbmesterskapet.  På bildet fra venstre Randi Moe Sæter, Laila Eriksen Østbø, Dagrun Dyrnes Stromberg – og altså Tove H. Garte.

DSC_5235

Arnstein Hilstad Garte ligger på 2. plass i herreklassen etter dag 1.  Her slår han et godt utslag på hull 7.

DSC_5242 [480836]

Odd Sæther (til venstre) spilte en meget god runde lørdag, og ligger bare to slag bak Geir Garte med sine 79 slag.   Her sammen med Jan Ove Bævre og Sturla Solheim.

DSC_5246

Fjorårets klubbmester Allan Troelsen sliter med ryggen, og måtte dessverre se klubbmesterskapet fra tilskuerplass i dag.

DSC_5257_1