Sterke resultater i Surnadal Open

Tove H. Garte var best av damene med sine 38 poeng, mens Arne O. Sæter vant klasse 1 herrer med  i 34 poeng i lørdagens turnering «Surnadal Open«.   I klasse 2 damer vant Dagrun Dyrnes Stromberg med 31 poeng, mens Trond Kristian Grødal fra Kristiansund og omegn GK vant klasse 2 herrer med sterke 39 poeng.   Dagens klart høyeste poengsum hadde imidlertid Lasse Vaseng Hansen, som vant herreklasse klubbhandicap med hele 49 poeng !

Du finner komplette resultatlister for Surnadal Open i Golfbox.   Velg klasse i menyen øverst til høyre.

Tove H. Garte fikk også premien for beste bruttoscore uavhengig av klasse, med sterke 75 slag.  Dermed forbedret Tove også sin tidligere bestenotering fra sine offisielle runder på Surnadal Golfpark (fra 76 til 75 slag).   Banerekorden for damer innehas av Oda Sofie Kilsti fra Ålesund GK med 69 slag.

Tove hadde også longest drive på hull 9, mens Arne O. Sæter tok tilsvarende premie for herrene i Surnadal Open.   Trond Kristian Grødal og Helge Wiig delte premien for nearest the pin, begge med 8,5 fot fra hullet på hull 5.

I Surnadal Open er vanligvis et stort premiebord, bestående av gavepremier gitt av sponsorer og øvrige bedrifter / støttespillere.      Årets gavepremier ble gitt av Hammerstuene,  Amfi / Olav Thon, Surnadal Transport, Svorka, YX Energi, Talgø, Alti, Pipelife, Intersport, Inc, Sulland – og vår egen styreleder Hallvard Kvande 🙂    Tusen takk til dere alle !

I tillegg hadde klubben kjøpt inn spesialdesignede emaljekopper fra Go’klompen til alle klassevinnere.

Her er de fleste av de premierte samlet etter turneringen.    Fra venstre Arthur Melling (nr 3 klasse M2),  Johan Gundersen Sæter (nr 2 klasse M3), Arne O. Sæter (nr 1 klasse M1), Helge Wiig (nr 5 klasse M1), Dagrun Dyrnes Stromberg (nr 1 klasse K2), Tove Hilstad Garte (nr 1 klasse K1),  Lasse Vaseng Hansen (nr 1 klasse M3), Trond Kristian Grødal (nr 1 klasse M2), Tor Helge Taagvold (nr 2 klasse M2), Terje Kvande (nr 2 klasse M1) og Knut Haugen (nr 3 klasse M1).

Her er en blid gjeng underveis i runden på Surnadal Open.   Fra venstre Reinhard Wichmann, Tor Helge Taagvold, Randi Moe Sæter og Ronny Edvardsen.    Vi hadde litt regn helt i starten av turneringen, men værgudene fulgte heldigvis meldingen på yr.no og vi kunne pakke bort paraplyene resten av dagen.

Arthur Melling spilte en god runde i Surnadal Open, og endte på 3. plass i sin klasse.   Her slår han ut på hull 7, mens Nils Magne Røen følger med.

Ola Garte fra Tingvoll GK havnet i bunkeren, men slo seg fint inn mot greenen på hull 3 på andreslaget.