Alle Nyheter

Spenning til siste slag i Surnadal Sparebank Challenge

Odd Sæther forbedret nettoscoren med 2 slag i siste runde og spilte seg dermed opp til delt 1. plass sammen med Allan Troelsen i seriespillet Surnadal Sparebank Challenge.   Begge med 25 netto slag.  Heid Snekvik vant dameklassen med nettoscore på sterke 23 slag, foran Dagrun Dyrnes Stromberg på 2. plass med 27 slag.    Surnadal Sparebank Challenge spilles som eclectic-serie over 6 runder, dvs. at vi kan forbedre scoren på enkelthull i hver runde.

Her er sammenlagtresultatene – order-of-merit:

Dameklassen
Herreklassen

På bildet ser vi de to beste i hver klasse, fra venstre Odd Sæther, Dagrun Dyrnes Stromberg, Heid Snekvik og Allan Troelsen.

De beste i kveldens runde var Dagrun Dyrnes Stromberg og Arnstein Hilstad Garte, som begge spilte på 1 slag bedre enn sitt eget par.

Her finner du kveldens resultater.

Heid Snekvik la grunnlaget for sammenlagtseieren tidlig i sesongen, men forbedret seg ytterligere med 1 slag i siste runde.  Dermed ble det til slutt et forsprang på hele 3 slag foran Dagrun Dyrnes Stromberg på 2. plass.

Odd Sæther slår her ut på hull 1, mens konkurrent Allan Troelsen går i samme flight.  Det skulle vise seg at de to delte sammenlagtseieren til slutt.

Surnadal GK vil takke hovedsponsor Surnadal Sparebank for mangeårig samarbeid med seriespillet Surnadal Sparebank Challenge, som er like populær hver eneste sesong.  I år har det deltatt totalt 34 spillere, fordelt på 7 damer og 27 herrer.

Her er det Magnus Snekvik som slår ut på hull 7 i kveldens runde, som ble spilt i fint høstvær og gode spilleforhold.  Nydelige farger både på bakken, i skogen og på himmelen på denne årstida.