Spar gjerne litt på «kruttet» fra hull 9 og 18….

Vi har de siste årene hatt 2-3 situasjoner der det har blitt slått i lengste laget (og litt i feil retning i tillegg) fra hull 9 eller 18, og der biler har blitt truffet (med kostbare karosseriskader) ved henholdsvis klubbhuset eller redskapshuset. Det er kan også være en potensiell risiko for spillere/publikum hvis man er ekstra uheldig.

Det er selvfølgelig svært ubehagelig om slikt skal skje, både for bileeiere og for den uheldige spilleren som slår ballen.  Og påfølgende mye styr med flere involverte forsikringsselskaper mv.

Og det har som følge av dette vært diskutert noen mulig sikkerhetsløsninger for å hindre at dette kan skje, som f.eks. et høyt nett ved vegen.   Men vi har kommet fram til at det er beste er at det aller beste er at hver enkelt av oss må vurdere egen slaglengde og presisjon, og kanskje tilpasse køllevalget etter dette – og dermed redusere risikoen.

Og derfor har vi nå satt opp et par enkle plakater ved utslagsstedene, som minner oss på denne faren:

«Tenk over riktig køllevalg slik at du ved eventuell «hook» eller ellers ballretning mye venstre, ikke risikerer å treffe vei eller parkeringsplasser ved klubbhus eller redskapshus».