Snekvik, Moen og Vaagland klassevinnere i åpningsturneringen

Lørdag 9. mai var det endelig klart for årets første turnering, der 15 spillere stilte til start i kaldt og vått vårvær – der vi fikk en god blanding av regn, vind, sol og snø (!) i løpet av de 4 timene turneringen foregikk.   Turneringsnavnet «Hook & slice» var muligens betegnende for spillekvaliteten for noen av oss – men det var også flere som noterte seg for fine poengscorer.

Det var bare en deltaker i dameklassen denne gang, men Siri Vaagland spilte uansett bra og fikk sterke 32 poeng.   Det var 10 deltakere i klasse 1 for menn (handicap under 26), og Magnus Snekvik (34 poeng) vant foran Odd Sæther (34 poeng), Terje Kvande (33 poeng) og Allan Troelsen (32 poeng).  I klasse 2 vant Jan Terje Moen (37 poeng) foran Jan Ove Bævre (35 poeng).

Allan Troelsen spilte sin runde på bare 77 slag, og har dermed banerekorden på Surnadal Golfpark etter den første offisielle runden på den nye «18-hulls» banen vår.

Håkon Sæther fikk premie for nearest to pin i åpningsturneringern, etter sitt utslag der ballen ble liggende bare 15 cm unna koppen på hull 7.

Resultatlistene finner du her i Golfbox:   http://surnadal-golfklubb.no/turneringer/#/competition/2418923/results

For første gang brukte vi denne gang digitalt scorekort i dagens turnering, der spillerne selv tastet inn sine scorer via mobiltelefon – og evt. supportere kunne følge resultatene live underveis i runden.   Dette er nok en løsning vi vil bruke på mange turneringer i denne sesongen, da det er både tidsbesparende for turneringsledelsen – men også at det er mulig å følge med resultatene underveis.   Etter en kjapp kontroll av inntastingen rett etter innkomst var alle resultatene klare umiddelbart.

Magnus Snekvik spilte meget godt i åpningsturneringen.   Her slår han ut på hull 14.  Ballen havnet på greenen og par ble notert på scorekortet.

Vi har dessverre ikke bilder av de to andre klassevinnerne i turneringen denne gang.

Her ser vi noen av deltakerne i dagens turnering.  Fra venstre Marius Kvande (caddie for bestefar), Terje Kvande, Stig Talgø og Magnus Snekvik samlet på green 6.   Terje og Magnus spilte jevnt godt hele runden, mens Stig og fotografen inntok nederste del av resultatlista…..

Klubbens nye sponsor Norske Filter AS (ved Tor Oterhals) stilte med flotte premier til turneringen (og til klubbens premielager til senere turneringer).  Her var det både termoskopper, drikkeflasker, buffer og greengafler.  Surnadal GK takker hjertelig for supert bidrag til turneringen og klubben 🙂

Tor Oterhals – innehaver av Norske Filter AS – debuterte forøvrig som turneringsspiller i «Hook & slice» i dag.   Han tok nybegynnerkurset i fjor sommer, men nå er han i gang for fullt.