Snart klart til «Sissener Classic Tour»

Da er påmeldingsfristen passert og startliste publisert for søndagens store seniorturnering «Sissener Classic Tour», som vi arrangerer i samarbeid med Norsk Seniorgolf.    Det stiller hele 48 spillere til start, som representerer 9 forskjellige golfklubber.  Spillerne fordeles ut på alle hull og starter samtidig (shotgun) kl 10.00, dvs. bortsett fra 3 grupper som starter 8 minutter etter.

Du kan sjekke startlista her.

Alle spillere skal ha fått tilsendt epost med et info.skriv med aktuell turneringsinformasjon, banebeskrivelse mv.   Men da vi har fått noen feilmeldinger i retur etter utsending legges dette dokumentet tilgjengelig her også:
Spillerinfo – Sissener Classic Tour 2020 – Surnadal GK

Vi ønsker alle spillere velkommen til Surnadal Golfpark søndag !  🙂

Det er også hyggelig om det kommer noen publikummere for å følge med turneringen – ved klubbhuset er det mulig å følge med både utslaget på hull 1 og greenen på hull 9.