Alle Nyheter

Siste finpuss før søndagens Åpningsturnering

Lørdag 29. april var det bokstavelig talt «ny vår» på Surnadal Golfpark, etter at vi har hatt en periode med snø og dårlig vær etter at banen ble åpnet i påsken.

Det var mye folk på banen i dag.  Noen finpusset golfformen, mens andre finpusset banen med resåing og dressing av greener.     Vi minner for øvrig om søndagens turnering, der det fortsatt er mulig å melde seg på (frist lørdag kl 20.00).    Det er i skrivende stund 15 påmeldte, men vi håper på noen flere ennå.

 

Emil Naterstad og Stig Talgø har i mange år lagt ned mange timer på banen, og jobber mye med å få banen så god som mulig.   I dag var det «minidugnad» (dvs. bare to som var innkalt) med resåing og dressing av greenene.

 

Det nærmer seg også prøvekjøring av de nye robotklipperne.  Her er fra dugnaden sist torsdag, da leverandør Eik Landbrukssenter var på banen for å starte jobben med å legge styrekabelen rundt det området som skal klippes.  Om 2-3 uker håper vi at utstyret skal være klart til bruk.

 

Det var mange som benyttet den fine vårdagen til å ta en golfrunde lørdag.  Her det Halvard Kvande som slår ut på hull 1, mens Laila Eriksen Østbø venter på tur.

 

Audun Moen Skei og Erik Nes Aune var blant spillerne som tok en runde i finværet, for å sjekke formen før søndagens turnering.