«Sissener Classic Tour» på Surnadal Golfpark søndag 2. august – kun få plasser !

Søndag 2. august arrangerer vi for aller første gang en turneringsrunde i Sissener Classic Tour på vegne av Norsk Senior Golf på Surnadal Golfpark. Da må vi vise oss tilliten verdig, både som arrangører og som deltakere (alle over 50 år).

Det er pr i dag 48 påmeldte til turneringen (og dermed er vi fullbooket), derav nesten halvparten fra Surnadal GK – mens resten er fra klubbene Kristiansund og omegn GK, Molde GK, Byneset GK, Trondheim GK, Tingvoll GK, Giske GK, Ålesund GK og Hauger GK.

Dersom det er gjestespillere som ønsker å spille turneringen er det fortsatt muligheter.  Da skal medlemmer i Norsk Seniorgolf prioriteres foran hjemmeklubbens spillere, og vi vil sørge for at det blir ledige plasser.

Du kan lese mer om turneringen her – og samtidig melde deg på:

Det er mange forskjellige klasser i turneringen, avhengig av handicapnivå.  Så dette passer for oss alle.   Ikke mer høytidelig og alvorlig enn det som gjelder i våre egne turneringer.

I klassene 1, 2 og 3 avgjøres plassering ved like bruttoscorer matematisk med scorene på «siste 36,18,9,6,3,1», mens laveste spillehandicap er tellende i de øvrige klassene.

Klasse 6 og 7 (som gjelder herrer over 65 år) spiller fra tee 33.
I de øvrige klassene spiller damer fra tee 33, mens herrer spiller fra tee 39.