Siri Vaagland og Tor Helge Aas vant Åpningsturneringen

Det stilte 22 deltakere til start under årets åpningsturnering på Surnadal Golfpark søndag 30. april.   Riktig nok var det også spilt turnering påskeaften, men den må sies å være av den uoffisielle sorten.  I dag var det «alvor» for første gang denne sesongen.

Før start ble bortgangen og savnet til Svein Forberg markert med 1 minutts stillhet.   Vår avdøde golfvenn Svein var som kjent en ivrig spiller, samtidig som han har gjort en stor innsats for klubben med både styreverv og dugnadsarbeid.

Spillerne var i dag delt i bare to klasser (4 kvinner og 18 menn), slik at alle konkurrerte mot hverandre uavhengig av handicap-nivå.   De aller fleste spillerne var fra hjemmeklubben, men vi hadde også to gjestespillere fra Sunndal GK (Vidar Sæter og Petter Nikolaisen) noe vi selvfølgelig setter stor pris på.

Det skulle vise seg at det var umulig å matche poengsummen til Tor Helge Aas i dag.  Han hadde en forrykende andrerunde, og med 38 poeng (derav 26 på siste 9 hull!) var han 3 poeng foran andremann.   Siri Vaagland spilte også en sterk andrerunde, og sikret seg seieren med 34 poeng.

Her er de 5 premierte i herreklassen:
1. Tor Helge Aas                                38 poeng
2. Arnstein Hilstad Garte                35 poeng
3. Jan Ove Bævre                              34 poeng
4. Geir Petter Garte                          33 poeng
5. Petter Nikolaisen                         33 poeng

Her er de 2 premierte i kvinneklassen:
1. Siri Vaagland                                  34 poeng
2. Tove Hilstad Garte                       33 poeng

Her er komplett resultatliste (gjør oppmerksom på at Arnstein Hilstad Garte her har fått 2 poeng for lite pga. feilregistrering av score på hull 2).

Her ser vi Tor Helge Aas spille seg ut av bunkeren på hull 5, mens Tove Hilstad Garte følger med i bakgrunnen.   Tor Helge chippet inn 2 birdier på siste runde !

I golf kan spillere i forskjellige aldre gjerne spille sammen.  Her er dagens yngstemann Audun Moen Skei (21 år) som slår ut, mens eldstemann Kjell Øyen (77 år) venter på tur.

Begge klassevinnerne stakk dessverre av før premieutdelingen, men her er noen av de øvrige som gjorde seg fortjent til premier.  Fra venstre Jan Ove Bævre (nr 3), Arnstein Hilstad Garte (nr 2), Ronny Edvardsen (nearest to pin), Tove Hilstad Garte (nr 2 og longest drive), Geir Garte (nr 4) og Erik Nes Aune (longest drive).   Tor Helge Aas (nr 1), Siri Vaagland (nr 1) og Petter Nikolaisen (nr 5) var dessverre ikke tilstede.