Sett av helga 31. august / 1. september :-)

Lørdag 31. august og søndag 1. september inviterer Kristiansund og omegn GK og Surnadal GK i samarbeid med klubbenes felles hovedsponsor Surnadal Sparebank til «Surnadal Sparebank Open».  Dette er altså en todagers turnering, som spilles i Kristiansund lørdag og fortsetter i Surnadal søndag.

Dette var en nykommer på turneringsfronten i 2018, og vi er glade for at banken også denne sesongen er med som initiativtaker, sponsor og medarrangør for ei ny turneringshelg etter samme mal som i fjor.   I 2018 var det klart flest deltakere fra KOGK, men for at turneringen skal ha livets rett i årene som kommer må også vi fra Surnadal GK selvfølgelig vise vår interesse ved å delta.  Vi håper klubbens medlemmer tar denne oppfordringen positivt og blir med på en trivelig helg med forbrødring mellom de to klubbenes spillere.

Klubbene har hver sine spennende baner med litt forskjellige utfordringer.   Nå er begge golfbanene i sin aller beste stand, og det er all grunn til å se fram til ei fin turneringshelg.

Det er delt opp i klasser for damer (hcp 0 – 36) og herrer (under/over hcp 19), samt egen mix-klasse for spillere med klubbhandicap (hcp 36,1-54).  Det konkurreres i stableford med 100% hcp, samt en egen bruttoscorekonkurranse, sammenlagt for begge dagene.   Påmelding skjer i Golfbox via Kristiansund og omegn GK (gjelder for begge dager).  Startkontingent kr 400.