Sett av datoen lørdag 25. juni 2022! :-) Se her for påmeldings-info.

Selv om vi ennå ikke har avsluttet sesongen 2021, så har vi for lengst startet planleggingen av Surnadal Golf Maraton 2022 🙂    Påmeldingen til turneringen kommer (som i fjor) til å skje allerede nå i høst, der vi deler i to puljer/kvoter.  Først åpner vi turneringen som en lukket klubbturnering, der 28 spillere fra Surnadal GK får anledning til å melde seg på.  Dette vil skje fra tirsdag 5. oktober kl 20.00 til senest 31. oktober.

Deretter åpner vi for 32 gjestespillere fra mandag 1. november kl 20.00.   Vi ønsker gjerne en lang venteliste, dette fordi det kan komme forfall i perioden fram til turneringen.

Påmelding skjer lagvis, og hvis en av spillerne melder avbud strykes paret fra deltakerlista (nytt par rykker da automatisk opp fra venteliste).

Viktige opplysninger / informasjon:

Turneringsdato:                 Lørdag 25. juni 2022
Turneringsform:                 3 x 18 hull (fourball, foursome og texas scramble)
Hcp-begrensning:              36  (dvs. spillere med høyere hcp kan delta, mens spiller på hcp 36)
Maks. antall deltakere:       60  (derav maks. 28 fra arrangørklubben)
Venteliste:                          «Førstemann-til-mølla»

Påmeldingsperiode:
Medl. i Surnadal GK:           05.10.2021 (kl 20.00) – 31.10.2021             (maks 28 spillere / 14 par)
Gjestespillere:                     01.11.2021 (kl 20.00) –                               (maks 32 spillere / 16 par)

Resultater 2021:                  GolfBox Tournament

Turneringssponsor:            Norske Filter AS
Premiesponsor:                  Golf Nordic AS

Vinnerparet får en eksklusiv utenlands golfreise som premier – i tillegg til en flott golfjakke (se bildet av Siri Vaagland og Tove Hilstad Garte nedenfor) – samt ei god flaske chablis og golfballer fra vår turneringssponsor.

Tittelforsvarere fra Surnadal Golf Maraton 2021 er (mor og datter) Heid Snekvik og Ragnhild Snekvik.

Disse velkledte herrene får også æren å være med som illustrasjonsfoto fra Surnadal Golf Maraton 2021.  Fra venstre Ole Erik Stavrum, Svein Strandkleiv (begge fra Molde GK), Knut Haugen og Ronny Edvardsen.