Alle Nyheter

Schei, Schei og Vaagland suverene i Påske-scramble ! :-)

Påskeaften var det klart for årets første golfturnering i Surnadal, da vi inviterte til «Påske-scramble» (lag som spiller på beste ball).   Det stilte 17 deltakere i strålende vær, og i konkurranse med mange andre aktiviteter i påskehelga så skal vi være godt fornøyd med responsen.

Det skulle raskt vise seg at trioen Bjørn Schei, Brit Schei og Siri Vaagland var vanskelig å konkurrere med i dag.  Bjørn fikk god hjelp av damene med sine lange driver-slag 🙂    Men samtlige på laget spilte godt, og de endte med en poengsum på hele 46 poeng til slutt.   Med birdie på hull 8 (på andre runder) fjernet de enhver tvil om hvor dette skulle ende !

Her finner du alle resultatene fra turneringen:
http://www.golfbox.dk/livescoring/tour/?language=1044#/competition/1096789/leaderboard

 

 

Det var nydelig vær påskeaften – og banen er også fantastisk bra til å være i midten av april.

 

Tidligere Rosenborg-spiller Micke Dorsin er også en habil golfer, og med hytte i Stangvik er han å se på golfbanen vår rett som det er.  I «påske-scramble» spilte han i par sammen med svigerfar Palmar Brennskag.   De to samlet 38 poeng, men dette var dessverre ikke nok, og de havnet et stykke ned på resultatlista.

 

Brødrene Petter (til venstre) og Rune Nikolaisen (nr 3 fra venstre) ble nr 2 i Påske-scramble.  Her sammen med Stian Kooyman og Allan Troelsen som gikk i samme gruppe i dag.  Dette var to jevnbyrdige par som hadde en tøff konkurranse underveis.  Men sunndalingene fikk ett slag mindre, og med et ekstra slag i spillehandicap ble differansen 2 stableford-poeng i favør av brødrene Nikolaisen.

 

En av dagens største prestasjoner ellers under dagens turnering var det Oddvar Væge og Arthur Melling som stod for, med sin eagle på hull 3.   Ikke hver det noteres 2 slag på dette par 4-hullet !