Sæter/Neerland/Nordvik vant HolidayGolf

Det var trioen Vidar Sæter / Joakim Neerland / Erik Nordvik fra Sunndal GK som gikk av med seieren i lørdagens HolidayGolf, der vi spilte såkalt mexican scramble.    Vinnerlaget hadde 42 poeng, og vant på lavere handicap enn nest beste lag «Kompanisjefens undersåtter» med Jo Kvande Hansen («kompanisjef»), Lasse Vaseng Hansen, Ronny Edvardsen og Knut Haugen.

Det var 26 deltakere (8 lag) på startlista denne gang.  Mange av hjemmeklubbens spillere er bortreist på ferie, og dette bidro nok til at deltakelsen kanskje var mindre enn vi hadde håpet på.   Vi takker Sunndal GK sine to lag for at de tok turen over fjorden – og ønsker de velkommen tilbake 🙂

Her er komplett resultatliste i HolidayGolf.

Joakim Neerland vant konkurransen «master of the greens» med 3 av 6 utslag på greenen på banens par 3-hull, mens Marit Sveen Kvande og Geir Berntsen vant premiene for «longest drive».

Her er alle de premierte samlet på «ett brett» etter turneringen.  Fra venstre Geir Berntsen, Marit Sveen Kvande, Erik Nordvik, Vidar Sæter, Joakim Neerland, Ronny Edvardsen, Jo Kvande Hansen, Lasse Vaseng Hansen og Knut Haugen

Her er det laget «Laila & co» som putter for par på hull 7.  Fra venstre Laila Eriksen Østbø, Kjell Øyen, Anders Fridtjof Røen og Palmar Brennskag.

«The greenkeepers» med Terje Kvande, Derek Aspill og Einar Grønnes nådde ikke helt opp i toppen av resultatlista denne gang – men fortjener likevel alle mulig heder og ære for jobben de gjør med vedlikeholdet av greenene.

Sunndal GK stilte med 2 lag i dagens turnering.   Petter Nikolaisen, Lars Nes og Rune Nikolaisen så ingen grunn til at de burde avbildes i dag.  Det lykkes ikke som forventet denne gang – men likevel holdt det til delt 4. plass av 8 lag.

Her er 3/4 av laget «Kompanisjefens undersåtter».  Fra venstre Ronny Edvardsen, Jo Kvande Hansen og Lasse Vaseng Hansen.   Sistemann på laget var fotograf Knut Haugen.