«Rypejegerne» vant POWER-Golf

Det var «Rypejegerne» som sikret seg seieren i fredagens uhøytidelige turnering POWER-Golf.   Vinnerlaget bestod av Trygve Talgø, Stig Talgø og Geir Berntsen.   Turneringsreglene var litt spesielle for anledningen, og var forskjellige fra hull til hull.  Det var bl.a. muligheter for å få 5 slag i fratrekk hvis noen på laget klarte birdie på hull 3, samt 2 poeng i fratrekk for å slå over bekken fra (rød tee) hull 8.     POWER-Golf er et samarbeid mellom POWER Surnadal og Surnadal GK.

Det var 26 deltakere i turneringen, som alle fikk en fin golfkveld i fint sommervær og gode baneforhold.  Etter turneringen møttes alle til premieutdeling og påfølgende sosial sammenkomst med god mat og drikke i teltet ved golfbrakka.

Resultatliste:
1. Rypejegerne                                                                                44 poeng
2. Los Buenos de Golfistas                                                           50 poeng
3. Brennskag/Vaagland/Aasen                                                   50 poeng
4. 2xKvande+Røen                                                                        61 poeng
5. Team POWER                                                                            62 poeng
6. Three Kings with Big Swings                                                  63 poeng
7. Simulatorgutta                                                                           64 poeng
8. Kjell & Company                                                                       74 poeng

Her ser vi vinnerlaget i aksjon på hull 9.  Geir Berntsen putter, mens far og sønn Talgø følger spent med.

Her er alle premierte samlet på ett brett.   Fra venstre Andreas Dalsegg Sæter (POWER-drive), Trygve Talgø, Geir Berntsen, Stig Talgø, Kristian Ansnes, Ronny Edvardsen og Knut Haugen.  Foran fra venstre Palmar Brennskag, Siri Vaagland og Rune Aasen.

Det var Andreas Dalsegg Sæter som stakk av med premien for kveldens POWER-drive (longest drive) på hull 9.   Her slår han ut på hull 1.

Turneringens eldstemann Trygve Talgø holdt som vanlig meget godt følge med sine langt yngre golfvenner.

Turneringsleder (og butikksjef POWER Surnadal) Audun Moen Skei i fin stil på hull 5.

Alle foto:  Ørjan Nes Haugen