Rune Lønnum og Kari Lise Kongshaug vant Svorka Mini Maraton

Det var laget «Team hit and hope» med kristiansundsparet Rune Lønnum og Kari Lise Kongshaug som vant Svorka Mini Maraton lørdag 4. september.   Vinnerparet fikk 64 poeng på de tre 9-hullsrundene, som ble spilt med tre forskjellige spilleformer – nærmere bestemt fourball, foursome og texas scramble.

På de neste plassene kom følgende lag (som alle fikk sine velfortjente premier fra Svorka):

2. plass                         Geir Forbregd og Jens Settemsdal, Surnadal GK
3. plass                         Hallvard Kvande og Nils Magne Røen, Surnadal GK
4. plass                         Tom Erik Kvande og Jens Nervik, Surnadal GK
5. plass                         Arnstein Hilstad Garte og Ken Marius Pedersen, Surnadal GK
6. plass                         Trond Kristian Grødal og Lars Erik Fremstad, Kristiansund og omegn GK

Her komplett resultatliste (pdf-fil):  Resultatliste Svorka Mini Maraton 2021

Her er alle de 6 premierte laget samlet etter premieutdelingen.   Fra venstre Jens Nervik, Tom Erik Kvande, Jens Settemsdal, Geir Forbregd, Rune Lønnum, Kari Lise Kongshaug, Nils Magne Røen, Hallvard Kvande, Arnstein Hilstad Garte, Ken Marius Pedersen, Trond Kr. Grødal og Lars Erik Fremstad.      Sara Akerfeldt (foran) representerte turneringssponsor Svorka og var tilstede under hele turneringen.

Det var 52 deltakere i Svorka Mini Maraton, fra golfklubbene i Kristiansund, Tingvoll, Smøla, Oppdal, Klæbu og Stjørdal – i tillegg til hjemmeklubben Surnadal GK.

Vi takker vår turneringssponsor Svorka som bidro sterkt til at det ble et vellykket og flott turneringsarrangement.  Svorka besørget både flotte premier, fine deltakergaver og god servering til deltakerne.

Før start hadde vi også besøk av ordfører Margrethe Svinvik, som roste dugnadsinnsatsen i Surnadal GK og ønsket spillerne lykke til med turneringen.  Takk for hyggelig visitt og hilsen !

Det var kaldt fra morgenen, og det var faktisk rim på banen da komiteen kom til banen i 8-tida.   Men sola tok etterhvert godt tak, og deltakerne fikk en skikkelig flott dag på Surnadal Golfpark.

Her er laget «Nederlaget» og «Trønderstruck» 🙂    Fra venstre Tom Erik Kvande, Tor Helge Taagvold, Hans Christian Bolstad og Jens Nervik.

Even Hoem Stavnesli og Vidar Hoem Ovesen (fra Kristiansund / Tingvoll GK) har i sommer feriert i Todalen – og har skaffet seg en «sponsoravtale» med Terje Nordvik før turneringen.   Laget Hals Oil Fanclub stilte som seg hør og bør i flotte Hals Oil-capser.

Denne kvartetten venter på tur for å slå ut på hull 9.   Fra venstre Erling Svinvik, Laila Eriksen Østbø, Kjell Øyen og Arthur Melling.

Ronny Edvardsen putter på hull 6, mens turneringens neste beste lag «Settemsdal & Forbregd» (Jens Settemsdal og Geir Forbregd) følger med.

Mellom runde 2 og 3 fikk alle spillerne servert nydelige hamburgere med tilbehør, servert direkte fra grillen til Gårdsslakteriet Sylte.   Maten smakte utrolig godt !

Even Hoem Stavnesli slår ut på hull 9

Her er det like før ballen fyker over 200 meter framover mot greenen på hull 9.   Ronny Edvardsen i baksvingen 🙂