Brit, Allan og Rune vant fredagskveldsgolfen

Det var en viss spenning utover fredag ettermiddag om tordenvær og regn skulle ødelegge kveldens turnering.  Torden er som kjent en dårlig kombinasjon med golf.  Riktignok hørte vi tordenværet som passerte et stykke unna oss, men vi valgte å fortsette.  Vi fikk likevel et par kraftige regnskyll, men det ga seg heldigvis etter hvert, og turneringen «Friday Night Surprise Golf Tournament» kunne gjennomføres som planlagt.

Det var lagt opp til forskjellige poengregler underveis, der alle spillere på laget måtte bidra i større eller mindre grad.  På enkelte hull var det scramble, ellers «beste score», sum score for alle på laget osv.  Det ble spilt 9 hull.

Det var bl.a. mulig å spille seg til minuspoeng med birdie på hull 3 og slag over bekken på hull 8, som bidro til at resultatene var uforutsigbare.

Ut i fra tilbakemeldingene fra spillerne etterpå virket det som de aller fleste syntes det var artig med en annerledes turnering enn det vi vanligvis spiller.

Det var også innlagt bonuspremier underveis – med forfriskende kald drikke i benkene som klubben har fått gått i gave fra Prebo og Talgø tidligere i sommer.

Det var hele 13 deltakende lag (39 spillere) på startstreken, noe som vi er meget godt fornøyd med på en fredagskveld midt i fellesferien.

De tre beste lagene i «Friday Night Surprise Golf Tournament» var:

1. Brit Røsand, Allan Troelsen, Rune Erik Aasen                                    45 «slagpoeng»
  2. Vidar Sæter, Rune Nikolaisen, John Gammelsæter                            49 «slagpoeng»
  3. Bjarne Madaus, Christian Madaus, Ronny Edvardsen                       50 «slagpoeng»

Her ser vi de premierte lagene.  Fra venstre Rune Nikolaisen, John Gammelsæter, Vidar Sæter, Rune Erik Aasen, Allan Troelsen, Brit J. Røsand, Ronny Edvardsen og Christian Madaus.  Bjarne Madaus var ikke tilstede da bildet ble tatt.